Mijn favorieten

Zakelijk

Ook zakelijk bent u bij Verbrugge aan het juiste adres. Zowel voor uw zakelijke verzekeringen als de verkoop, aankoop, (ver)huur of waardebepaling van uw bedrijfspand.

Onze bedrijfsmakelaars zijn kennen de markt als geen ander en hebben een uitgebreid zakelijk netwerk waardoor ze vaak al vroeg op de hoogte zijn van ontwikkelingen en mogelijkheden voor bedrijfs onroerend goed.

En heeft u in verband met investeringsmogelijkheden of anderszins inzicht nodig in de waarde van uw bedrijfspand? Dan zorgen onze beëdigde makelaars/taxateurs voor een compleet en uitgebreid taxatierapport.Voor al uw zakelijke verzekeringen kunt u ook vertrouwen op de expertise van Verbrugge. We starten met een goed gesprek om inzicht te krijgen in uw situatie en welk verzekeringspakket daar het beste op aansluit. Van aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid tot wagenpark en zakenreis, u kunt er op vertrouwen dat alles van A tot Z goed verzekerd is. En als er een keer iets mis gaat, regelen wij uiteraard de schadeafhandeling voor u.  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen