Mijn favorieten

Alles over Verbrugge

 

Vestiging raamsdonksveer

 

ALTIJD DICHTBIJ

ONZE DEUREN STAAN OPEN

 


Verbrugge is al 40 jaar uw makelaar en adviseur voor uw hypotheek en verzekeringen. Iedere dag hebben ruim tweehonderd mensen contact met Verbrugge om hun dromen te realiseren, risico's af te dekken en meer uit het leven te halen.

Voor u

Vanuit vestigingen in het centrum van  Oosterhout en  Raamsdonksveer assisteren wij onze klanten in de regio Midden-Brabant. Zo'n 43 collega's helpen met allerlei vraagstukken op het gebied van onroerend goed en financiële risico's. Telefonisch, online, op kantoor en bij u thuis. Wij staan voor u klaar.

Open en eerlijk

Verbrugge is onafhankelijk. Wij hebben geen banden met banken en maatschappijen. De verzekeraars en hypotheekaanbieders vergelijken wij op dezelfde wijze. Daardoor krijgt u altijd een open en eerlijk advies. En altijd de beste keuze qua premie en voorwaarden. Over onze verdiensten zijn wij volledig transparant. U weet vooraf wat ons advies en dienstverlening gaat kosten. Geen verrassingen achteraf.

Actief en persoonlijk

Onze interesse gaat uit naar u en uw gezin. Persoonlijke contact daar draait het bij Verbrugge om. Niet afwachten maar doen. Actief en innovatief voor u aan de slag. De beste service geven. Dat wilt u toch ook? 

Uw mening helpt

We streven naar de perfecte dienstverlening. Het kan altijd beter. En waar gewerkt wordt daar worden ook fouten gemaakt.

“Heeft u een goed idee? Of wilt u uw mening delen? Laat het mij weten op marco@verbrugge.com. Uw mening helpt ons de dienstverlening te verbeteren”
 

Neem hieronder een kijkje in onze kantoren

Kantoor Vestiging Verbrugge Raamsdonksveer

Verbrugge Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

Gangboord 11
4941 RE Raamsdonksveer
KvK nummer: 18124094
BTW nummer: NL8108.19.697B01

Routeplanner

Route van naar Gangboord 11, 4941 RE Raamsdonksveer
Kantoor Vestiging Verbrugge Oosterhout

Verbrugge Oosterhout

Oosterhout

Gasstraat 42
4901 LE Oosterhout

Routeplanner

Route van naar Gasstraat 42, 4901 LE Oosterhout