Mijn favorieten

Team Verbrugge

Verbrugge Raamsdonksveer

Adriènne van Beek
Adriènne van Beek
Verzekeringsadviseur zakelijk
Praten met ondernemers over hun bedrijf, dat vind ik interessant. Waarschijnlijk omdat ik uit een ondernemersgezin kom. Mijn studie bedrijfseconomie komt vaak van pas. Adviseren over zakelijke verzekeringen, deze afstemmen op de bedrijfsvoering, een uitgebreide risicoscan opstellen en daar een advies op baseren, dat is mijn dagelijks werk. Samen spreken over een passende oplossing en gewoon goed regelen! Daar houd ik van.Na mijn opleiding ben ik bij Verbrugge in de binnendienst begonnen. Mijn ambitie was adviseren. Eerst particuliere klanten en nu zakelijke relaties. Daarnaast projecten binnen het bedrijf aanpakken. Kom maar op! In mijn vrije tijd geniet ik het meest van onze kinderen, lekker eten en gezelligheid.
Alexander Hermse
Alexander Hermse
Bedrijfshuisvesting Makelaar RM/RT
De afgelopen 10 jaar heb ik diverse facetten van de vastgoedbranche gezien waarbij mijn passie bij bedrijfshuisvesting ligt. Ik kan mij goed verplaatsen in de behoefte van een ondernemer waardoor ik praktisch mee kan denken en hen hierin vakkundig kan adviseren. Of het nu gaat om een zoekopdracht voor een nieuw te vestigen kapperszaak, verkoop van een logistieke ruimte of een kantoor-/ winkelruimte, ik adviseer en begeleid hier graag in.

Momenteel ben ik RMT (Register Makelaar Taxateur) en ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfshuisvesting binnen de regio Oosterhout.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden waarbij gezelligheid en lekker eten centraal staan. Het belangrijkste is mijn gezin, vriendin en onze dochter van vijf, welke beide enthousiast in de paardensport zijn. Met onze paarden aan huis voelen wij ons dan ook bevoorrecht om heerlijk landelijk te kunnen wonen.
Anita Vos
Anita Vos
Makelaar kRMT
Met klanten praten over hun volgende woning. Kijken wat kan en wat er op de markt is. Dat vind ik leuk. Bezichtigen van huizen en vervolgens zaken netjes uitwerken. Na mijn middelbare school ben ik bij Verbrugge aan de slag gegaan. Ieder jaar een nieuwe studie. Ik zie overal uitdagingen en draag graag mijn steentje bij. Vooral jonge klanten helpen dat vind ik gaaf. Assisteren bij de eerste woning, de aankoop en de financiering. Allemaal reuze interessant! Naast studeren breng ik vrije tijd graag door met familie en vrienden, ik ben een gezelschapsmens. Daarnaast houd ik van gezelligheid, carnaval, vakanties en koken.
Annemiek van Gils
Annemiek van Gils
Relatiebeheer
Mensen op een prettige manier telefonisch te woord staan...

Dat vind ik leuk! Sinds 1 maart 2017 ben ik werkzaam bij Verbrugge. Een dag in de week ben ik telefoniste in Raamsdonksveer. Twee dagen in de week ben ik medewerkster op de afdeling klantcontact in Oosterhout.

Als telefoniste vind ik mijn werk erg afwisselend. Vooral omdat Verbrugge drie groepen heeft. Verbrugge Assurantiën, Verbrugge Makelaardij en Verbrugge Financieel Advies. Alle externe lijnen komen via deze telefooncentrale binnen. Ik beoordeel naar welke persoon de klant binnen de organisatie doorverbonden wordt. Op deze manier zorg ik samen met Patricia voor een goede telefonische bereikbaarheid van Verbrugge.

Als medewerkster op de afdeling klantcontact neem ik zelf contact op met klanten. Ik houd van de afwisseling in het werk en voor mij is dit goed te combineren met de functie van telefoniste. Een leuke baan!

Het team van Verbrugge ervaar ik als betrokken, professioneel en vernieuwend.

Ik ben gehuwd met Robbert en samen hebben we twee dochters Bauke en Emy. Mijn hobby's zijn: Lange wandelingen maken in de bossen, met het gezin erop uit en gezellig in de stad wat drinken.
Barbara Merckx
Barbara Merckx
Controller
Organiseren is iets wat ik als kind al graag deed. Daarom ben ik na mijn middelbare school Bedrijfskunde gaan studeren. Eenmaal afgestudeerd miste ik toch het leren van een concreet vak en besloot ik de accountancy in te gaan. Ik startte bij een landelijk accountantskantoor om praktijkervaring op te doen en uiteindelijk werd ik Registeraccountant. Inmiddels werk ik al jaren als Business Controller binnen het MKB en heb ik kennis en ervaring opgedaan in Lean. Ik vind het fijn om samen met de ondernemer ervoor te zorgen dat een bedrijf financieel in control is!

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn familie en vrienden. Voor hen organiseer ik geregeld wandeltochten en etentjes om samen te genieten.
Bas Adriaens
Bas Adriaens
Business unit manager
Mijn taak is om te zorgen dat de makelaardij en de afdelingen hypotheken en verzekeringen lekker draaien. Ik geniet ervan wanneer iedereen op de juiste plek zit en goed tot zijn recht komt. Wij willen klanten helpen met zaken die er toe doen. Het kopen van een huis, het financieren ervan en de verzekeringen welke hierbij horen!

Ik werk al weer meer dan tien jaar bij Verbrugge. Steeds specifieke klussen geklaard. Alle afdelingen doorlopen. Centraal staat bij mij steeds: persoonlijk contact. Liever bellen dan mailen. Liever afspreken dan brieven sturen. Daarom heb ik ook het contact center opgericht bij Verbrugge. Periodiek persoonlijk contact vanuit kantoor Oosterhout.

In het verleden was ik verantwoordelijk voor een groot call-center bij een opleidingsbureau. Met een grote groep collega’s een mooie klus klaren zit dus wel in mijn bloed. Veranderingen doorvoeren vind ik reuze interessant. Op vakantie gaan en een avond lekker eten met vrienden, daar maak ik graag ruim tijd voor vrij!
Charlotte Smits
Charlotte Smits
Verzekeringsadviseur zakelijk
Inmiddels ruim 15 jaar een vertrouwd gezicht op de assurantie afdeling. Na mijn HBO opleiding in Breda ben ik indertijd begonnen op de particuliere afdeling. Inmiddels zit ik op de zakelijke markt en help ook ondernemers in privé. De moeilijkere risico’s die zakelijke klanten vaak hebben vind ik interessant. Ook het vaak intensieve klantcontact spreekt me aan.

Leuk om te melden is dat ik mijn man heb leren kennen bij Verbrugge, namelijk Tonny Smits. Hij was indertijd assurantieadviseur in de buitendienst. Inmiddels is hij accountmanager bij een grote verzekeraar. Dus verzekeringen, daar weten we samen alles van!

We hebben twee jonge zoons op de basisschool. En in mijn vrije tijd breng ik veel tijd met hen door. Ook op reis gaan is een grote hobby (ben als reisadviseur afgestudeerd). Maar uit eten, borrelen en alles samen met vrienden spreekt me volop aan. Carnaval is ook zo’n dingetje…
Corrie Nieuwesteeg
Corrie Nieuwesteeg
Verzekeringsadviseur
Corrie werkt inmiddels ruim 30 jaar in de wereld van het financieel advies, de eerste jaren bij banken. Ze heeft verschillende functies vervuld van adviseur en filiaalmanager tot accountmanager private banking.

In 2003 heb ik mijn diploma voor financieel planner behaald. Naast mijn eigen bedrijf in financiële planning werk ik part-time met veel plezier op de afdeling particuliere schadeverzekeringen bij Verbrugge als buitendienst adviseur. De afwisseling van de rust van mijn eigen eenmansbedrijfje met de gezelligheid en de hectiek van een groot bedrijf als Verbrugge vind ik fantastisch. Ik vind de sfeer onder de collega’s erg positief en stimulerend.

Privé breng ik mijn tijd door met mijn familie (inmiddels 2 kleinkindjes) en met lezen, wandelen en reizen.
Dimara Rijken
Dimara Rijken
Administratief medewerker
In 2013 ben ik afgestudeerd als directiesecretaresse. Daarna heb ik nog ervaring opgedaan bij een andere werkgever en ben ik in oktober 2016 gestart bij Verbrugge.

Bij Verbrugge prolongeer ik alle polissen. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat alle verzekeringen van alle klanten op de juiste manier in ons systeem staan. Daardoor kunnen mijn collega's "onjuistheden" in het verzekeringsdossier van de klant opmerken. Echt een hele waardevolle taak.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met kinderen hoe groot of klein ze ook zijn.
Eveline van Lent
Eveline van Lent
Register Makelaar
De woningmarkt heeft altijd al mijn interesse gehad. Na een aantal jaren in de sales te hebben gewerkt, ben ik de opleiding gaan volgen en inmiddels ben ik alweer wat jaren actief in de makelaardij. Mensen adviseren en begeleiden in de belangrijkste aankoop of verkoop in hun leven, dat vind ik ontzettend leuk om te doen! Soms ook onder minder plezierige omstandigheden, maar ook dan geeft het veel voldoening om mensen hierin bij te staan.

Ik ben register makelaar binnen de woningmakelaardij en u kunt bij mij terecht voor verkoop, aankoop en taxatie van uw woning.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, een gezellige avond met vrienden, lekker eten en kijk ik graag naar een goede serie of film.
Hella van Nieuwaal
Hella van Nieuwaal
Verzekeringsadviseur
Nieuw bij Verbrugge als verzekeringsadviseur per 1 maart 2018. Met ruim 30 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche als adviseur particuliere en zakelijke klanten is mijn werk mijn zakelijke hobby geworden.

Mijn passie ligt in het adviseren en ontzorgen van klanten waarbij het persoonlijk contact centraal staat. Mijn visie en doel zijn om klanten zich bewust te laten zijn van de risico’s en de mogelijke oplossingen te bespreken om deze risico’s te beperken. Het verzekeren ervan is één van de oplossingen.

In mijn vrije tijd hou ik net als in mijn werk van gezelligheid en uitdaging. Met twee kinderen is het in ieder geval ook thuis nooit saai. Van voetbal en tennis tot zangles en fanfare. Daarnaast zijn koken en natuurlijk lekker eten en drinken met familie en vrienden de mooie momenten van ontspanning.

Wij houden enorm van reizen en hebben samen al heel wat van de wereld gezien. Het ontdekken van nieuwe culturen en natuur spreekt ons het meeste aan. We trekken dan met de rugzak op eigen gelegenheid een land door en dat levert een enorme bron aan nieuwe ervaringen en inzichten op. Gelukkig hebben we deze manier van vakantie vieren aan onze kinderen kunnen overbrengen waardoor er alweer druk gesproken wordt over de volgende bestemming. Azië is tot nu toe ons meest favoriete werelddeel.

Ik vind het heel prettig om te werken in een professioneel en betrokken team waar de persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat.
Ingrid Timmer
Ingrid Timmer
Register Makelaar Taxateur
Ik ben enorm geïnteresseerd in de woningmakelaardij. Daarom ben ik 10 jaar geleden als intercedent gaan studeren voor dit mooie vak. Bij Verbrugge ben ik beëdigd makelaar / taxateur en verantwoordelijk voor de regio Oosterhout.

Ik hou van mensen en goede gesprekken. Het contact met de klant vind ik belangrijk. Verhuizen is ‘emotie’. Je doet dit meestal maar een paar keer in je leven. Reden te meer om daar veel aandacht aan te schenken en de juiste begeleiding te krijgen. Ik word iedere keer weer blij en krijg energie van een verkooptransactie met tevreden klanten.

In mijn vrije tijd sport ik graag en geniet ik optimaal van alle mooie dingen in het leven. Alleen en samen met mijn gezin en vrienden. Ik hou van de zon, gezelligheid en ik sta positief in het leven. Ik wil er alles uithalen wat er in zit!
Jack Jochems
Jack Jochems
Verzekeringsadviseur zakelijk
Sinds 2013 ben ik parttime werkzaam bij Verbrugge. Ik ben in 1963 geboren en opgegroeid op het agrarisch bedrijf van mijn ouders in Galder. Na de Hogere Agrarische School in 's-Hertogenbosch ben ik bij een verzekeraar gaan werken als agrarisch inspecteur. Daarna ben ik bij verschillende banken en intermediairs aan de slag geweest met specialiteit MKB en Agro.

Ik ben een gecertificeerd register adviseur in assurantiën (RAiA) en vind het belangrijk dat klanten objectief, zorgvuldig en passend geadviseerd worden. Ik geniet van complexere risico’s en ben goed in staat om ondernemers te adviseren wat wel en wat niet te verzekeren.

Ik heb een gezin met drie studerende kinderen en woon in het buitengebied in Chaam. Ik vind het leuk om bezig te zijn in de tuin en met landschapsarchitectuur. Samen met mijn echtgenote geniet ik van weekendjes weg en soms maak ik een tochtje op de motor.
Jan-Willem Klein Poelhuis
Jan-Willem Klein Poelhuis
Register Makelaar Taxateur
Ik vind het mooi om mensen te laten verhuizen. Een grote en belangrijke stap zetten. Erop vooruit gaan en dan volop genieten. Binnen het team ben ik beëdigd makelaar / taxateur.

Het kopen en verkopen van een huis is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Het vereist vakkennis en inzicht in de woningmarkt. Ik zie in iedere transactie een uitdaging om dit tot een goed einde te brengen. Daar krijg ik een 'kick' van!

Eigenlijk heb ik nooit iets anders gedaan dan me volop inzetten in de onroerend goed markt. Door voorheen werkzaam geweest te zijn in Oosterhout, Breda, Tilburg en Roosendaal heb ik veel ervaring op kunnen doen. In mijn vrije tijd geniet ik van vrienden, goed eten en gezelligheid. Je kunt me alles vragen over gadgets en auto’s…
Karin Blankers
Karin Blankers
Verzekeringsadviseur
In november 1996 startte ik als telefoniste. Ik wilde meer en stroomde door naar de back-office. Na weer een studie te hebben afgerond kon ik door naar ‘de winkel’. Daar kan ik dagelijks klanten persoonlijk adviseren met allerlei verzekeringsvraagstukken. Leuk!

Het geeft mij voldoening om de waardering te krijgen van klanten die ik naar tevredenheid heb kunnen helpen. De afwisseling die de functie met zich meebrengt maakt dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga.

Ik heb twee kinderen die inmiddels als jongvolwassenen de wereld aan het ontdekken zijn en hierdoor krijg ik in mijn vrije tijd weer ruimte om creatief bezig te zijn, een heerlijke manier om te ontspannen.
Karin Eikhout
Karin Eikhout
Verzekeringsadviseur
Eind 2016 raakte ik in gesprek met Verbrugge en heb ik besloten om na een periode van 16 jaar de Rabobank te gaan verlaten. Bij Verbrugge ben ik verzekeringsadviseur voor de particulieren klanten. Een nieuwe uitdaging waar ik mijn kennis en kunde zeker kan toepassen. Mijn omgeving omschrijft mij als enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en betrokken.

Het geeft mij energie om klanten te helpen met hun vragen over hun verzekeringen. De klanten staan bij mij op de eerste plaats en ik zal er alles aan doen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Klanttevredenheid staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Ik ben geboren in Raamsdonksveer. Nu woon ik met mijn man en tienertweeling in Oosterhout. Goed bekend met het werkgebied dus!

Tijdens de weekenden ben ik te vinden op het hockey- of voetbalveld om onze kids aan te moedigen. Verder doe ik in mijn vrije tijd graag leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden. Lekker op vakantie, weekendjes weg, een gezellig avondje met vriendinnen enz…. Gezelligheid op en top dus!
Karin Stevens
Karin Stevens
Schadebehandelaar
Ik werk al mijn hele leven in de assurantiewereld. Leuk om te melden is dat ik ruim 15 jaar geleden ook bij Verbrugge werkte en indertijd naar Snoeren Financieel Adviesburo in Dongen ben gegaan. Na het samengaan van Verbrugge met Snoeren kon ik me specialiseren in schadebehandeling.

Een nieuwe functie voor mij maar samen met twee collega’s behandelen we dagelijks diverse schades. Het streven is steeds om klanten schadeloos te stellen. Financieel of anderszins. Vooral een luisterend oor zijn en zaken snel en efficiënt afhandelen dat is wat ik fijn vind om te doen.

Ik ben moeder van twee jongvolwassenen. Sportief bezig zijn met mijn dochter; zwemmen en duiken. Leuke hobby. Mijn zoon en man zitten volop in de voetbal, ook leuk natuurlijk. In het weekend taxiën we de kinderen rond van het ene naar het andere adres. In de schaarse vrije tijd lees ik graag een mooi boek op de bank…
Kim Husson
Kim Husson
Medewerker hypotheken
Ruim 9 jaar heb ik bij een grote bank gewerkt. Hier heb ik mijn benodigde opleidingen bank- en verzekeringswezen gehaald. De bank werd een beetje te kolossaal voor mij. Dus werd het tijd om eens verder te kijken.

In 2016 ben ik bij Verbrugge komen werken. Goed voor elkaar.... en zo is het ook echt! Ik ben hier werkzaam op de afdeling hypotheken en voel me hier echt helemaal thuis.

Thuis geniet ik van mijn gezin en trekken we er met onze jongens vaak op uit om leuke dingen te doen. Ik fotografeer graag en dat vinden de mannen in huis niet altijd even leuk... cheese!!! Maar het levert wel leuke plaatjes op.
Lisanne Buijks
Lisanne Buijks
Verzekeringsadviseur zakelijk
In 2012 heb ik Verbrugge leren kennen via een uitwisseling dag met een stagiaire. Een leuke ervaring bij een mooi bedrijf dat mij altijd bij is gebleven. In juli 2013 ben ik afgestudeerd HBO Management Economie en Recht (MER). Na ruim een jaar gewerkt te hebben bij een verzekeringsmaatschappij, was ik toe aan een volgende stap in mijn loopbaan. Ik ben bij Verbrugge gestart als verzekeringsadviseur particulieren markt.

Inmiddels stroom ik door naar de zakelijke afdeling. Ik vind complexe risico’s interessant en het intensieve klantencontact aantrekkelijk. Daarnaast hou ik van afwisseling en uitdaging in mijn werk. Daarom zit ik ook in projectteams binnen de organisatie.

Binnen Verbrugge doe ik ook de personeelszaken, samen met Cindy en Bas. Een interessante uitbreiding van mijn takenpakket.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen en familie. Ook ben ik vaak te vinden op het voetbalveld, zo voetbal ik drie keer in de week en ben ik actief in het organiseren van leuke uitjes voor het dameselftal in Raamsdonk.
Marc Gijtenbeek
Marc Gijtenbeek
Bedrijfshuisvesting Makelaar RM/RT
Ik vind het een uitdaging om bedrijven juist te huisvesten. Koop of huurpanden, ik ben altijd geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden. Ik geniet wanneer ik het verschil maak door creatief met de ruimte en het budget om te gaan. Bij Verbrugge ben ik beëdigd makelaar / taxateur zakelijke markt.

Bedrijven groeien of krimpen, daarom is hun huisvesting vaak gesprek van de dag. Ik ben graag die specialist die daarin assisteert. Strategisch meedenken, rekenen en helpen in die overwegingen. Daar krijg ik energie van. Ook bij herontwikkeling, beleggingen, project initiëring of nieuwbouw help ik graag mee. Specialistische taxaties zijn ook helemaal ‘mijn ding’…

Mijn leven heeft altijd in het vastgoed plaatsgevonden, mijn vader was al projectontwikkelaar. Daarom heb ik diploma’s op alle vakgebieden die de makelaardij kent en ben aangesloten bij diverse registers. Door mijn werk ken ik alle Brabantse plaatsen en op culinair gebied ken ik het menu van veel restaurants. Genieten van een diepgaand gesprek, mooi diner, fraai glas en soms een sigaartje…
Monique Snoeren
Monique Snoeren
Administratief medewerker
Na mijn middelbare school kwam ik in de financiële wereld terecht. In het begin heb ik diverse functies bij een bank gehad. Ongeveer 20 jaar geleden maakte ik een overstap naar Snoeren Financieel Adviesburo in Dongen. Verzekeringen hebben me altijd getrokken en het klantcontact en de dienstverlening er om heen vind ik reuze interessant.Sinds zomer 2013 is het bedrijf overgegaan naar Verbrugge en werk ik in Raamsdonksveer en Oosterhout. Het is prettig om met meer collega's samen te werken zodat we onze kennis kunnen bundelen en ervaringen uit kunnen wisselen. We proberen steeds samen met klanten de juiste keuze te maken uit de verschillende verzekeringsproducten.In mijn vrije tijd ontmoet ik heel graag mijn vriendinnen. Samen leuke dingen doen of sportief bezig zijn. Ook op een etentje of een feestje ben ik altijd van de partij!
Nikki Klein
Nikki Klein
Verzekeringsadviseur
Na jaren gewerkt te hebben in de marketingcommunicatie branche ben ik sinds 2016 werkzaam bij Verbrugge op de afdeling relatiebeheer. Omdat ik een HBO diploma op zak heb, wil ik graag doorgroeien. De volgende stap: vakdiploma’s behalen en klanten adviseren over verzekeringen. Interessant!

De grootste uitdaging in het team relatiebeheer is om klanten te bellen, samen af te stemmen wat de problemen of wensen zijn en dan te schakelen. Plan ik een afspraak in bij een specialist of een generalist. Dat maakt de baan uitdagend. Ik ben graag behulpzaam en klantvriendelijk. Mensen interesseren mij, daarom past de financiële branche goed bij mij.

Als ik niet aan het werk ben dan ga ik het liefst op pad met mijn gezin, vrienden of familie. Een drankje doen, naar de stad of een dagje uit. Creatief zijn is ook een van mijn eigenschappen, zo ben ik graag bezig met nieuwe decoraties of kleding maken. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan.
Patricia Roovers
Patricia Roovers
Relatiebeheer
Ik werk sinds zomer 2009 bij Verbrugge en ben verantwoordelijk voor alle binnenkomende telefoontjes. Dagelijks bellen gemiddeld 200 klanten met ons en ik ben dan vaak het eerste aanspreekpunt. Ik vind het leuk om te horen wat de wensen van mensen zijn en dan efficiënt het ‘lijntje te leggen’ met een collega die kan helpen.

Samen met Annemiek zorg ik dat er alle dagen van de week goede bereikbaarheid is. Ook hebben wij nog een aantal administratieve taken zoals de post en de algemene email box. Dus eigenlijk zorgen we samen voor een groot deel van de binnenkomende vragen.

Naast mijn werk ben ik trotse moeder van twee kinderen. Ik geniet volop van dagjes uit met de kinderen, vrienden en familie. Ook maak je me blij met winkelen, hardlopen en een lekker terrasje pakken…
Rianne Nederveen - Raams
Rianne Nederveen - Raams
Verzekeringsadviseur zakelijk
Vertrouwen, aandacht voor de klant en kwaliteit leveren, zijn voor mij de kernpunten! Samen met de klant, mijn kennis en ervaring bespreek ik risico's en werk ik met plezier aan een passend advies.

Sinds 1 juli 2019 ben ik in dienst bij Verbrugge als binnendienst op de zakelijke assurantieafdeling. Hiervoor heb ik ruim 32 jaar bij de Rabobank gewerkt. De laatste 2 jaar landelijk via detachering en de andere jaren in dienst van de Rabobank in de gemeente Altena. Ik vind het dan ook fijn om nu weer in de regio te werken. De eerste paar jaren hield ik mij nog bezig met bankzaken, maar al snel was mijn interesse voor verzekeringen gewekt. De laatste 20 jaren op zakelijk gebied met als specialisme agrarisch.
Samen met mijn man woon ik in Dussen. Ik ben 58 jaar, moeder en oma. In mijn vrije tijd geniet ik van het oppassen op de kleinkinderen en verder houd ik mij bezig met tuinieren, lezen, wandelen, fietsen, sporten, vrijwilligerswerk en gezelligheid met familie en vrienden.
Rik Haverkamp
Rik Haverkamp
Verzekeringsadviseur zakelijk
Mijn motto is ‘Go with the flow’. Hiermee bedoel ik dat ik mij aanpas aan de situatie waarin ik ben.
In mijn werk probeer ik mij zo goed mogelijk te verplaatsen in de bedrijfsvoering en/of de privé situatie van de klant.
En door goed te plannen en te organiseren maak ik het werk comfortabel, zodat ik mij kan richten op het luisteren en adviseren van onze relaties.
Sinds 1989 werk ik in de verzekeringsbranche. Mijn carrière is gestart bij AMEV (nu ASR) in Utrecht. Hierna heb ik bij een Onderlinge in Lekkerkerk, Rabobank en Interpolis gewerkt. De laatste 4,5 jaar ben ik gedetacheerd geweest bij onder andere Univé.
Door mijn opleiding tot gecertificeerde risicomanager, kijk ik samen met onze bedrijfsrelaties niet alleen naar verzekeringsoplossingen, maar vooral naar de risico’s die aanwezig zijn. Hierbij is het belangrijk om te onderzoeken hoe deze risico’s beperkt of vermeden kunnen worden. Voor de overgebleven risico’s zullen wij als tussenpersoon ons inspannen om deze risico’s bij een verzekeraar af te dekken.
Vanaf 1 december 2019 ben ik als Verzekeringsadviseur Zakelijk in dienst getreden bij Verbrugge.
Samen met mijn collega Verzekeringsadviseur Zakelijk, Adriènne van Beek, zullen wij zowel MKB als Agrarische klanten voorzien van adviezen over zowel de Zakelijke- als de Particuliere schadeverzekeringen. Hieronder valt ook het advies voor een Arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Samen met mijn vrouw Karin woon ik in het centrum van Gorinchem.
In mijn vrije tijd Squash ik één keer in de week met een vriend. Hiernaast ga ik graag met mijn vrouw steden bezoeken in Nederland en in Europa. Uit eten gaan met familie en vrienden doen wij ook graag. Voor onze zomervakantie zoeken wij graag de zon op in bijvoorbeeld Italië of Portugal.
Rob Slieker
Rob Slieker
Hypotheekadviseur
Eigenlijk ben ik mijn hele leven al actief in de financiële branche. Eerst 12 jaar bij AMEV en later bij diverse assurantiekantoren in de regio. Inmiddels 10 jaar bij Verbrugge waar ik me heb gespecialiseerd in alles rondom hypotheken. Ingewikkelde zaken: ondernemers, doorstromers, schenkingen binnen families. Zorgen dat er een goed advies wordt gegeven.

Primaire doel is om tot een onafhankelijk en objectief advies te komen. Welke bank of geldverstrekker maakt niks uit. Ik kies voor de zijde van de klant. Steeds weer opnieuw. Ik was groot voorvechter om het systeem van provisie om te zetten naar declaratie. De klant aan het stuur, geassisteerd door een vak professional.

Wat je niet zou verwachten is dat ik goed kan klussen, het huis van de modernste gadgets voorzien. Genieten van auto’s, een potje golf en een wijntje aan het strand. Maar bel me niet tijdens een voetbalwedstrijd, want dan ben ik gekluisterd aan de nieuwste beeldbuis!
Rob van Dongen
Rob van Dongen
Marketeer
Ik behoor sinds 2003 tot het Verbrugge-team. Begon in het belteam tijdens mijn HEAO studie en ben afgestudeerd met een marketingplan, dat ik vervolgens uit mocht voeren! Ik dacht assurantieadviseur te worden (diploma’s op zak) maar koos al snel voor marketing. Als break ben ik een jaar met een vriend op wereldreis geweest naar Australië en Nieuw-Zeeland en kwam terug om de marketeer van Verbrugge te worden…

Ik vind dat dienstverlening alleen maar om mensen draait. Administratie is wat mij betreft een tijdrovend proces en een doorn in mijn oog. Onze toch wat ‘oudbollige branche’ moet in rap tempo over naar een slimmere manier van werken. Planning is niet mijn sterkste punt maar mijn humeur wel; ik ben zelden chagrijnig ;-)

Ik loop met Verbrugge graag voorop. Altijd nieuwe dingen proberen. Onze diensten nog beter maken. Gewoon blijven innoveren. Ik ben de drijvende kracht achter onze website, social media, digitalisering, stuiterbal-effect, etc. Soms behoort er gewoon ruimte te zijn voor een gek idee of bijzonder initiatief!

Ik breng graag tijd door met mijn jonge gezin en vrienden. Tennissen en skiën zijn heerlijk om te doen. Ik hou van (verre) reizen, gezelligheid en heerlijk eten. Noemen ze Brabanders Bourgondiërs, of is het omgekeerd?
Robin Heijne
Robin Heijne
Marketeer
Na een aantal weken stage gelopen te hebben bij Verbrugge ben ik nu werkzaam als marketeer. Ik houd me voornamelijk bezig met (geautomatiseerde) communicatie en het maken van content voor social media. Dit sluit goed aan bij mijn opleiding Bedrijfscommunicatie en Digitale Media welke ik dit jaar hoop af te ronden. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig met vriendinnen: in het zwembad of op het voetbalveld bij VV Raamsdonk. Daarnaast probeer ik jaarlijks zoveel mogelijk (city)trips te maken: nieuwe plaatsen ontdekken geeft me energie!
Saskia Brands
Saskia Brands
Vastgoedadviseur
Na een periode van 8 jaar voor een bank te hebben gewerkt, heb ik de overstap naar Verbrugge gemaakt. Ik ben hier 1 jaar werkzaam geweest als verzekeringsadviseur. Het roer gaat nogmaals om. Nu ben ik werkzaam op de makelaardij afdeling van Verbrugge. Ik kan niet wachten op de nieuwe uitdagingen.

Ik vind persoonlijk contact met klanten erg belangrijk. Als ik een klant naar volle tevredenheid kan helpen met een vraagstuk geeft me dat energie. Of dit nu veel of weinig moeite kost. Het geeft me een goed gevoel dat de klant mij vertrouwt!

Met mijn gezin woon ik in Waspik: Moeder van twee zoontjes. In de vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met het gezin. Ook ga ik graag op pad met vriendinnen of een weekendje weg met mijn partner. In de zomer trekken we er vaak op uit met de oldtimer Volkswagen bus, meestal richting de Zeeuwse kust. Op sportief vlak geniet ik van hardlopen en bootcampen.
Steef de Korte
Steef de Korte
Vastgoedadviseur
Ik ben sinds de zomer 2013 werkzaam bij Verbrugge. Ik ben best handig met vernieuwingen en automatisering. Samen met Rob van Dongen zorg ik dat de makelaardij helemaal wordt gedigitaliseerd. Maar ook op social media ben ik reuze handig!

Mijn taak is het ondersteunen van de particuliere en bedrijfsmakelaars in hun dagelijkse werk. Ik hou van variëteit in klantencontact en ben behulpzaam. Ook kan ik makkelijk intern lijntjes leggen zodat klanten snel door specialisten worden geholpen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met geluid en licht. Jaarlijks pakken we een prijs met een carnavalswagen.
Susanne Geskus
Susanne Geskus
Schadebehandelaar
Ik ben al ruim vijftien jaar bij Verbrugge aan de slag. Gestart aan de balie, die inmiddels is omgetoverd tot de assurantiewinkel. Klanten helpen met vragen over verzekeringen, dat is eigenlijk niet veranderd. Vervolgens ben ik lastige administratieve klussen gaan aanpakken en heb veel kennis van de administratiesoftware binnen ons bedrijf.

Inmiddels ben ik gegroeid naar de schadeafdeling van de organisatie. Met drie dames lossen wij dagelijks diverse schades op. Wanneer u een probleem hebt dan lossen wij dat op. Materiële schades zijn relatief simpel op te lossen. Soms is hulp bij het invullen van allerlei paparassen het probleem. Of gewoon een praatje over hoe zaken weer goed op de rit te krijgen. Ik doe het graag.

Ik werk drie dagen part time en mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin. Zorgen voor de opvoeding van mijn dochter, de hobby’s van mijn partner en ik geniet trouwens volop van de tuin en alles dat die oplevert.
Teun Brouwers
Teun Brouwers
Vastgoedadviseur
Zes jaar geleden ben ik begonnen aan een opleiding in de horeca als kok. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, vond ik het toch tijd worden om eens wat anders te gaan studeren. Altijd werken op momenten dat een ander vrij is had ik al weer lang genoeg gedaan vond ik.

Inmiddels ben ik begonnen aan de opleiding tot makelaar/taxateur. Na 4 dagen meegelopen te hebben bij Verbrugge makelaardij was ik helemaal om. Nu wist ik het zeker, dit is echt wat ik wil. Verbrugge gaf mij de mogelijkheid bij hen te komen werken. Dat ik onderaan moet beginnen vind ik geen probleem, dat moest ik tenslotte in de keuken ook.

Momenteel ben ik me nog aan het ontwikkelen zowel op school als op kantoor en hoop binnen één jaar mijn opleiding af te ronden als makelaar/taxateur. Om samen met potentiële kopers een huis te bezichtigen en hen te adviseren lijkt mij heel leuk om te doen. Naar de bioscoop gaan met vrienden vind ik altijd leuk om te doen. Na mijn opleiding hoop ik weer tijd te hebben om te kunnen gaan voetballen. Voor een feestje ben ik altijd wel in. En natuurlijk zal ik het koken niet op een laag pitje zetten.
Werner Lurings
Werner Lurings
Hypotheekadviseur
Ik ben mijn werkzame leven actief in de financiële branche. Eerst jaren bij AMEV en later bij een aantal gespecialiseerde assurantiekantoren in Brabant. Ook ik werk bijna 10 jaar bij Verbrugge (met tussenpozen van een aantal jaren). Als een vis in het water wanneer het echte persoonlijke verdieping vergt. Alles rondom levensverzekeringen en hypotheken, zeg maar de ingewikkeldste materie van uw financiën…

Transparant zijn en duidelijk adviseren en uitleggen, dat zijn kernwoorden die me goed passen. Mijn motto is steeds: Zeggen wat je doet en daarna doen wat je zegt. Dat wordt meestal gewaardeerd en zorgt voor een lange termijnrelatie en dat is precies waar ik voor sta.

Ik woon met zijn gezin met drie tieners in Goirle maar kom uit de Kruikenstad. En dat typeert me: uit eten en een borreltje in de zon met vrienden. “Waar Werner is daar is het al snel gezellig, geen enkele collega zal dat tegenspreken…”
Adri Verbrugge
Adri Verbrugge
Bedrijfshuisvesting makelaar RMT
Adri is de grondlegger van onze onderneming. Als zoon van een akkerbouwer en tevens burgemeester, lag het voor de hand om ook als agrariër te starten. Het kriebelde al snel om te gaan ondernemen. Adri werd door de ZLM gevraagd om sociaal economisch voorlichter te worden in Brabant. Omdat hij de Landbouw Hogeschool had doorlopen en praktische ervaring bezat, kon hij veel boeren van waardevolle adviezen voorzien.

Adri Verbrugge was in 1978 oprichter van ´Verbrugge Makelaardij en Assurantiën BV´. De start was een overname van een assurantieportefeuille van de heer Walraven, veelal agrarische klanten met verzekeringen bij ZLM, Klaverblad en Delta Lloyd. De makelaardij werd in de 'slechte tijd' opgestart in Raamsdonksveer en omgeving.

De gedegen adviezen en de menselijke service sloegen aan. Het bedrijf groeide snel. Van een kantoor aan huis naar een nette locatie in de Prins Hendrikstraat. Omdat Raamsdonksveer een nieuw centrum bouwde was er plaats voor een vestiging aan het Gangboord. Inmiddels was het bedrijf gegroeid tot een regionale full service dienstverlener.

Adri ontwikkelde zicht tot vakspecialist bedrijfsonroerend goed. Is een aantal jaren bestuurder geweest bij de commissie Makelaardij bij de Kamer van Koophandel en lid van de Huuradvies Commissie. Ook werd hij examinator bij de NVM opleiding makelaar RMT.

Er ontstonden echte specialiteiten in het bedrijf: verzekeringen, hypotheekadvies, makelaardij en pensioenadvies. De expansiedrang zorgde voor nevenvestigingen in buurgemeenten. Ook werd er nagedacht over bedrijfsopvolging. De oudste zoon werd klaargestoomd voor bedrijfsopvolging.

Inmiddels is Adri gepensioneerd. Op donderdag zien we hem nog vaak langskomen voor een praatje. Hij geniet van zijn tuin, zijn hobby Golf maar ook van alles rondom bedrijfsonroerend goed…
Liliane Verbrugge
Liliane Verbrugge
Medewerker financiële administratie
Voor mij was het kunnen werken bij Verbrugge een stap terug naar zelfstandigheid, na een periode van zorg voor gezin en kinderen. Ik ben gestart als assurantieadviseur tijdens een zwangerschap van een collega. Alle vakdiploma’s behaald en klanten adviseren, leuk om te doen! Maar er ontstond een ‘gat’ op de financiële afdeling en op die positie voel ik me als een vis in het water…

Tijdens mijn HBO-J studie leerde ik Marco Verbrugge kennen. Hij emigreerde naar Azië en ik ben hem gevolgd. Daar leerde ik vijf jaar de Chinese taal en gaf Engelse les aan kinderen en volwassenen. Wat later werd ik hoofd van de Engelse sectie van een grote school. Een super interessante tijd. Met Marco is het leven nooit saai.

Inmiddels hebben we een gezin met twee pubers op de middelbare school. In de weekenden actief met de hobby’s van de jongens; voetbal en paardensport en dat laatste doe ik zelf ook. Daarnaast zit ik in diverse (maatschappelijke) clubs omdat mijn achtergrond daar ook ligt: Museum De Roos, Goederenbank, Bergsche Battery, 800-jaar stad en de NOO. Na vele jaren vakanties aan de Zeeuwse kust, gaan we nu voor alle Europese ‘stempels’ in de paspoorten van de jongens…
Marco Verbrugge
Marco Verbrugge
Ondernemer
Ik heb mijn HBO opleiding in Utrecht en Den Haag gevolgd. Op InterCollege studeerde ik internationaal marketing management en heb stages gelopen in Portugal, de VS, Afrika en Taiwan. In Azië zag ik volop kansen en ben daarom gestart met werken in Taiwan; vijf jaar lang actief om Europese producten aan te prijzen aan Chinese klanten!

In 1997 ben ik getrouwd met Liliane Verbrugge en tijdens ‘familieberaad’ kwam bedrijfsopvolging aan de orde… Ik heb een aantal jaren mee gelopen op de zaak en werd enthousiast gemaakt door de collega’s. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2001 de stap durfde te zetten en de organisatie heb overgenomen.

Mijn rol is ondernemen, enthousiasmeren, nieuwe ideeën beoordelen en samen met collega’s op pad gaan naar grote opdrachtgevers. Groeien en vernieuwen dat wil ik bewerkstelligen ook door onze deelname aan Programma Groeiversneller (Min. Fin.).

Naast mijn rol op kantoor ben ik vicevoorzitter in de lokale ondernemersvereniging VOG. Ook ben ik graag maatschappelijk betrokken in besturen als de Lambertuskerk en de Biesbosch IJsbaan.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden en familie. Bij voorkeur varen op een zeilbootje, vliegen vanaf Seppe, maar mijn nieuwe hobby zou iets met mijn autorace licentie te maken kunnen hebben… Met mijn GVB doe ik niets, sportief ben ik bij nader inzien niet. Met het gezin zitten we nu in de middelbare schoolfase. Na veel vakanties aan de Zeeuwse kust, hebben we nu gekozen om de vakanties in alle hoofdsteden in Europa door te brengen, cultuur snuiven met de mannen!