Mijn favorieten

De mensen Verbrugge

Team Verbrugge

Verbrugge Raamsdonksveer

Adriènne van Beek
Adriènne van Beek
Verzekeringsadviseur zakelijk
Praten met ondernemers over hun bedrijf, dat vind ik interessant. Waarschijnlijk omdat ik uit een ondernemersgezin kom.

Mijn studie bedrijfseconomie komt vaak van pas. Adviseren over zakelijke verzekeringen, deze afstemmen op de bedrijfsvoering, een uitgebreide risicoscan opstellen en daar een advies op baseren, dat is mijn dagelijks werk. Samen spreken over een passende oplossing en gewoon goed regelen! Daar houd ik van.

Na mijn opleiding ben ik bij Verbrugge in de binnendienst begonnen. Mijn ambitie was adviseren. Eerst particuliere klanten en nu zakelijke relaties. Daarnaast projecten binnen het bedrijf aanpakken. Kom maar op! In mijn vrije tijd geniet ik het meest van ons dochtertje, lekker eten en gezelligheid.
Alexander Hermse
Alexander Hermse
Makelaar kRMT
De afgelopen 10 jaar heb ik diverse facetten van de vastgoedbranche gezien waarbij mijn passie bij bedrijfshuisvesting ligt. Ik kan mij goed verplaatsen in de behoefte van een ondernemer waardoor ik praktisch mee kan denken en hen hierin vakkundig kan adviseren. Of het nu gaat om een zoekopdracht voor een nieuw te vestigen kapperszaak, verkoop van een logistieke ruimte of een kantoor-/ winkelruimte, ik adviseer en begeleid hier graag in.

Momenteel ben ik KRMT (Kandidaat Register Makelaar Taxateur) en ben ik bezig met de voorbereiding van mijn praktijktoets Bedrijfsmatig vastgoed (RMT). Bij Verbrugge ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfshuisvesting binnen de regio Oosterhout.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden waarbij gezelligheid en lekker eten centraal staan. Het belangrijkste is mijn gezin, vriendin en onze dochter van vijf, welke beide enthousiast in de paardensport zijn. Met onze paarden aan huis voelen wij ons dan ook bevoorrecht om heerlijk landelijk te kunnen wonen.
Anita van der List
Anita van der List
Makelaar kRMT
Met klanten praten over hun volgende woning. Kijken wat kan en wat er op de markt is. Dat vind ik leuk. Bezichtigen van huizen en vervolgens zaken netjes uitwerken. Binnen Verbrugge ben ik aanstormend talent.

Na mijn middelbare school ben ik bij Verbrugge aan de slag gegaan. Ieder jaar een nieuwe studie. Ik zie overal uitdagingen en draag graag mijn steentje bij. Vooral jonge klanten helpen dat vind ik gaaf. Assisteren bij de eerste woning, de aankoop en de financiering. Allemaal reuze interessant!

Ik kom uit een schippersgezin. Mijn opvoeding was: Opgeven is geen optie. Daarom heb ik ook de Alpe d’ HuZes met collega’s beklommen. Naast studeren breng ik vrije tijd graag door met familie en vrienden, ik ben een gezelschapsmens. Daarnaast houd ik van gezelligheid, carnaval, vakanties en koken.
Annemiek van Gils
Annemiek van Gils
Relatiebeheer
Mensen op een prettige manier telefonisch te woord staan...

Dat vind ik leuk! Sinds 1 maart 2017 ben ik werkzaam bij Verbrugge. Een dag in de week ben ik telefoniste in Raamsdonksveer. Twee dagen in de week ben ik medewerkster op de afdeling klantcontact in Oosterhout.

Als telefoniste vind ik mijn werk erg afwisselend. Vooral omdat Verbrugge drie groepen heeft. Verbrugge Assurantiën, Verbrugge Makelaardij en Verbrugge Financieel Advies. Alle externe lijnen komen via deze telefooncentrale binnen. Ik beoordeel naar welke persoon de klant binnen de organisatie doorverbonden wordt. Op deze manier zorg ik samen met Patricia en Resy voor een goede telefonische bereikbaarheid van Verbrugge.

Als medewerkster op de afdeling klantcontact neem ik zelf contact op met klanten. Ik houd van de afwisseling in het werk en voor mij is dit goed te combineren met de functie van telefoniste. Een leuke baan!

Het team van Verbrugge ervaar ik als betrokken, professioneel en vernieuwend.

Ik ben gehuwd met Robbert en samen hebben we twee dochters Bauke en Emy. Mijn hobby's zijn: Lange wandelingen maken in de bossen, met het gezin erop uit en gezellig in de stad wat drinken.
Bas Adriaens
Bas Adriaens
Business unit manager
Mijn taak is om te zorgen dat de makelaardij en de afdeling hypotheken lekker draaien. Ik geniet ervan wanneer iedereen op de juiste plek zit en goed tot zijn recht komt. Wij willen klanten helpen met zaken die er toe doen. Het kopen van een huis, het financieren ervan en alles wat er mee te maken heeft.

Ik werk al weer meer dan tien jaar bij Verbrugge. Steeds specifieke klussen geklaard. Alle afdelingen doorlopen. Centraal staat bij mij steeds: persoonlijk contact. Liever bellen dan mailen. Liever afspreken dan brieven sturen. Daarom heb ik ook het contact center opgericht bij Verbrugge. Periodiek persoonlijk contact vanuit kantoor Oosterhout.

In het verleden was ik verantwoordelijk voor een groot call-center bij een opleidingsbureau. Met een grote groep collega’s een mooie klus klaren zit dus wel in mijn bloed. Veranderingen doorvoeren vind ik reuze interessant. Om tot rust te komen wandel ik graag met mijn hond door de natuurgebieden waar ik middenin woon. Op vakantie gaan en een avond lekker eten met vrienden zijn ook zaken waar ik graag ruim tijd voor vrij maak!
Charlotte Smits
Charlotte Smits
Verzekeringsadviseur zakelijk
Inmiddels ruim 15 jaar een vertrouwd gezicht op de assurantie afdeling. Na mijn HBO opleiding in Breda ben ik indertijd begonnen op de particuliere afdeling. Inmiddels zit ik op de zakelijke markt en help ook ondernemers in privé. De moeilijkere risico’s die zakelijke klanten vaak hebben vind ik interessant. Ook het vaak intensieve klantcontact spreekt me aan.

Leuk om te melden is dat ik mijn man heb leren kennen bij Verbrugge, namelijk Tonny Smits. Hij was indertijd assurantieadviseur in de buitendienst. Inmiddels is hij accountmanager bij een grote verzekeraar. Dus verzekeringen, daar weten we samen alles van!

We hebben twee jonge zoons op de basisschool. En in mijn vrije tijd breng ik veel tijd met hen door. Ook op reis gaan is een grote hobby (ben als reisadviseur afgestudeerd). Maar uit eten, borrelen en alles samen met vrienden spreekt me volop aan. Carnaval is ook zo’n dingetje…
Christel Borg
Christel Borg
Schadebehandelaar
In 2016 bij Verbrugge begonnen, nadat ik in de afgelopen 17 jaar een aantal verschillende functies heb gehad en daarin ook kennis heb opgedaan van de verzekeringsbranche.

Bij Verbrugge houd ik me bezig met de (particuliere) schades. Mijn streven is natuurlijk om dit zoveel mogelijk naar tevredenheid van de klanten op te lossen. Een helpende hand bieden waar nodig…

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij een voetbalvereniging. Daar verzorg ik onder andere de ledenadministratie en ben ik actief in de jeugdcommissie. Uiteraard volg ik ons eerste elftal iedere zaterdagmiddag ook op de voet. Naast de voetbal houd ik erg van reizen. Gelukkig hebben mijn vriend en ik al mooie reizen mogen maken. Toch blijft Noorwegen zonder twijfel mijn favoriete vakantieland.
Corrie Nieuwesteeg
Corrie Nieuwesteeg
Verzekeringsadviseur
Corrie werkt inmiddels ruim 30 jaar in de wereld van het financieel advies, de eerste jaren bij banken. Ze heeft verschillende functies vervuld van adviseur en filiaalmanager tot accountmanager private banking.

In 2003 heb ik mijn diploma voor financieel planner behaald. Naast mijn eigen bedrijf in financiële planning werk ik part-time met veel plezier op de afdeling particuliere schadeverzekeringen bij Verbrugge als buitendienst adviseur. De afwisseling van de rust van mijn eigen eenmansbedrijfje met de gezelligheid en de hectiek van een groot bedrijf als Verbrugge vind ik fantastisch. Ik vind de sfeer onder de collega’s erg positief en stimulerend.

Privé breng ik mijn tijd door met mijn familie (inmiddels 2 kleinkindjes) en met lezen, wandelen en reizen.
Dimara Rijken
Dimara Rijken
Administratief medewerker
In 2013 ben ik afgestudeerd als directiesecretaresse. Daarna heb ik nog ervaring opgedaan bij een andere werkgever en ben ik in oktober 2016 gestart bij Verbrugge.

Bij Verbrugge prolongeer ik alle polissen. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat alle verzekeringen van alle klanten op de juiste manier in ons systeem staan. Daardoor kunnen mijn collega's "onjuistheden" in het verzekeringsdossier van de klant opmerken. Echt een hele waardevolle taak.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met kinderen hoe groot of klein ze ook zijn.
Eveline van Lent
Eveline van Lent
Register Makelaar Taxateur
De woningmarkt heeft altijd al mijn interesse gehad. Na een aantal jaren in de sales te hebben gewerkt, ben ik de opleiding gaan volgen en inmiddels ben ik alweer wat jaren actief in de makelaardij. Mensen adviseren en begeleiden in de belangrijkste aankoop of verkoop in hun leven, dat vind ik ontzettend leuk om te doen! Soms ook onder minder plezierige omstandigheden, maar ook dan geeft het veel voldoening om mensen hierin bij te staan.

Ik ben register makelaar en taxateur binnen de woningmakelaardij en u kunt bij mij terecht voor verkoop, aankoop en taxatie van uw woning.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, een gezellige avond met vrienden, lekker eten en kijk ik graag naar een goede serie of film.
Ingrid Timmer
Ingrid Timmer
Register Makelaar Taxateur
Ik ben enorm geïnteresseerd in de woningmakelaardij. Daarom ben ik 10 jaar geleden als intercedent gaan studeren voor dit mooie vak. Bij Verbrugge ben ik beëdigd makelaar / taxateur en verantwoordelijk voor de regio Oosterhout.

Ik hou van mensen en goede gesprekken. Het contact met de klant vind ik belangrijk. Verhuizen is ‘emotie’. Je doet dit meestal maar een paar keer in je leven. Reden te meer om daar veel aandacht aan te schenken en de juiste begeleiding te krijgen. Ik word iedere keer weer blij en krijg energie van een verkooptransactie met tevreden klanten.

In mijn vrije tijd sport ik graag en geniet ik optimaal van alle mooie dingen in het leven. Alleen en samen met mijn gezin en vrienden. Ik hou van de zon, gezelligheid en ik sta positief in het leven. Ik wil er alles uithalen wat er in zit!
Jack Jochems
Jack Jochems
Verzekeringsadviseur zakelijk
Sinds 2013 ben ik parttime werkzaam bij Verbrugge. Ik ben in 1963 geboren en opgegroeid op het agrarisch bedrijf van mijn ouders in Galder. Na de Hogere Agrarische School in 's-Hertogenbosch ben ik bij een verzekeraar gaan werken als agrarisch inspecteur. Daarna ben ik bij verschillende banken en intermediairs aan de slag geweest met specialiteit MKB en Agro.

Ik ben een gecertificeerd register adviseur in assurantiën (RAiA) en vind het belangrijk dat klanten objectief, zorgvuldig en passend geadviseerd worden. Ik geniet van complexere risico’s en ben goed in staat om ondernemers te adviseren wat wel en wat niet te verzekeren.

Ik heb een gezin met drie studerende kinderen en woon in het buitengebied in Chaam. Ik vind het leuk om bezig te zijn in de tuin en met landschapsarchitectuur. Samen met mijn echtgenote geniet ik van weekendjes weg en soms maak ik een tochtje op de motor.
Jan-Willem Klein Poelhuis
Jan-Willem Klein Poelhuis
Register Makelaar Taxateur
Ik vind het mooi om mensen te laten verhuizen. Een grote en belangrijke stap zetten. Erop vooruit gaan en dan volop genieten. Binnen het team ben ik beëdigd makelaar / taxateur.

Het kopen en verkopen van een huis is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Het vereist vakkennis en inzicht in de woningmarkt. Ik zie in iedere transactie een uitdaging om dit tot een goed einde te brengen. Daar krijg ik een 'kick' van!

Eigenlijk heb ik nooit iets anders gedaan dan me volop inzetten in de onroerend goed markt. Door voorheen werkzaam geweest te zijn in Oosterhout, Breda, Tilburg en Roosendaal heb ik veel ervaring op kunnen doen. In mijn vrije tijd geniet ik van vrienden, goed eten en gezelligheid. Je kunt me alles vragen over gadgets en auto’s…
Joshua Hoogmoet
Joshua Hoogmoet
Verzekeringsadviseur zakelijk
In 2012 heb ik mijn studie MBO4 Bank- en Verzekeringen afgerond. Hiernaast heb ik diverse cursussen gevolgd m.b.t. het verzekeringsvak. Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan als verzekeringsadviseur particulier bij een klein assurantiekantoor in Breda. Na deze functie een aantal jaren te hebben ingevuld ben ik doorgestroomd bij een andere tussenpersoon als Accountmanager Bedrijven, hier heb ik diverse portefeuilles gehad.

Ik vind het interessant om met een ondernemer in gesprek te zijn.
Wie is hij ? Wat doet hij ? En vooral hoe is het bedrijf tot stand gekomen? Allemaal vragen die van belang zijn en interesse wekken. Daarnaast is elk bedrijf uniek en heeft zijn eigen risico’s. Het geeft dan ook een voldaan gevoel om een passende risicoscan te maken en een advies op maat. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek sporter en houd ik van gezelligheid met vrienden.
Karin Blankers
Karin Blankers
Verzekeringsadviseur
Tien jaar geleden startte ik als telefoniste. Ik wilde meer en stroomde door naar de back-office. Na weer een studie te hebben afgerond kon ik door naar ‘de winkel’. Daar kan ik dagelijks klanten persoonlijk adviseren met allerlei verzekeringsvraagstukken. Leuk!

Het geeft mij voldoening om de waardering te krijgen van klanten die ik naar tevredenheid heb kunnen helpen. De afwisseling die de functie met zich meebrengt maakt dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga.

Naast werk geniet ik met volle teugen van mijn 2 kinderen die als jongvolwassenen de wereld aan het ontdekken zijn…. Mijn favoriete vakantiebestemming is Turkije, daar kun je in alle rust genieten van rust en luxe in de zon!
Karin Eikhout
Karin Eikhout
Verzekeringsadviseur
Eind 2016 raakte ik in gesprek met Verbrugge en heb ik besloten om na een periode van 16 jaar de Rabobank te gaan verlaten. Bij Verbrugge ben ik verzekeringsadviseur voor de particulieren klanten. Een nieuwe uitdaging waar ik mijn kennis en kunde zeker kan toepassen. Mijn omgeving omschrijft mij als enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en betrokken.

Het geeft mij energie om klanten te helpen met hun vragen over hun verzekeringen. De klanten staan bij mij op de eerste plaats en ik zal er alles aan doen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Klanttevredenheid staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Ik ben geboren in Raamsdonksveer. Nu woon ik met mijn man en tienertweeling in Oosterhout. Goed bekend met het werkgebied dus!

Tijdens de weekenden ben ik te vinden op het hockey- of voetbalveld om onze kids aan te moedigen. Verder doe ik in mijn vrije tijd graag leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden. Lekker op vakantie, weekendjes weg, een gezellig avondje met vriendinnen enz…. Gezelligheid op en top dus!
Karin Stevens
Karin Stevens
Schadebehandelaar
Ik werk al mijn hele leven in de assurantiewereld. Leuk om te melden is dat ik ruim 15 jaar geleden ook bij Verbrugge werkte en indertijd naar Snoeren Financieel Adviesburo in Dongen ben gegaan. Na het samengaan van Verbrugge met Snoeren kon ik me specialiseren in schadebehandeling.

Een nieuwe functie voor mij maar samen met twee collega’s behandelen we dagelijks diverse schades. Het streven is steeds om klanten schadeloos te stellen. Financieel of anderszins. Vooral een luisterend oor zijn en zaken snel en efficiënt afhandelen dat is wat ik fijn vind om te doen.

Ik ben moeder van twee jongvolwassenen. Sportief bezig zijn met mijn dochter; zwemmen en duiken. Leuke hobby. Mijn zoon en man zitten volop in de voetbal, ook leuk natuurlijk. In het weekend taxiën we de kinderen rond van het ene naar het andere adres. In de schaarse vrije tijd lees ik graag een mooi boek op de bank…
Kim Husson
Kim Husson
Medewerker hypotheken
Ruim 9 jaar heb ik bij een grote bank gewerkt. Hier heb ik mijn benodigde opleidingen bank- en verzekeringswezen gehaald. De bank werd een beetje te kolossaal voor mij. Dus werd het tijd om eens verder te kijken.

In 2016 ben ik bij Verbrugge komen werken. Goed voor elkaar.... en zo is het ook echt! Ik ben hier werkzaam op de afdeling relatiebeheer en voel me hier echt helemaal thuis.

Dagelijks heb ik contact met klanten en of het nu om assurantiën, een hypotheekaanvraag of het bezichtigen van een woning gaat ieder gesprek is weer anders. Dat is wat mijn werk zo leuk en afwisselend maakt. En als de klant tevreden is, is mijn missie geslaagd!

Thuis geniet ik van mijn gezin en trekken we er met onze jongens vaak op uit om leuke dingen te doen. Ik fotografeer graag en dat vinden de mannen in huis niet altijd even leuk... cheese!!! Maar het levert wel leuke plaatjes op.
Lisanne Buijks
Lisanne Buijks
Verzekeringsadviseur zakelijk
In 2012 heb ik Verbrugge leren kennen via een uitwisseling dag met een stagiaire. Een leuke ervaring bij een mooi bedrijf dat mij altijd bij is gebleven. In juli 2013 ben ik afgestudeerd HBO Management Economie en Recht (MER). Na ruim een jaar gewerkt te hebben bij een verzekeringsmaatschappij, was ik toe aan een volgende stap in mijn loopbaan. Ik ben bij Verbrugge gestart als verzekeringsadviseur particulieren markt.

Inmiddels stroom ik door naar de zakelijke afdeling. Ik vind complexe risico’s interessant en het intensieve klantencontact aantrekkelijk. Daarnaast hou ik van afwisseling en uitdaging in mijn werk. Daarom zit ik ook in projectteams binnen de organisatie.

Binnen Verbrugge doe ik ook de personeelszaken, samen met Cindy en Bas. Een interessante uitbreiding van mijn takenpakket.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen en familie. Ook ben ik vaak te vinden op het voetbalveld, zo voetbal ik drie keer in de week en ben ik actief in het organiseren van leuke uitjes voor het dameselftal in Raamsdonk.
Maaike Westerhout
Maaike Westerhout
Verzekeringsadviseur
Ik ben al weer zes jaar op de assurantieafdeling aan de slag. Begonnen als stagiaire. Na het behalen van MBO bank- en verzekeringswezen ben ik doorgegroeid naar ‘de winkel’. Inmiddels zit ik in de buitendienst en kom ik bij klanten langs om alle verzekeringszaken goed te regelen.

Elke klant is anders. Dat maakt mijn werk zo afwisselend en leuk. Vooral bij de mensen thuis zijn de verhalen altijd boeiend. Ik geniet ervan dat ik orde schep in de ordner of doos met verzekeringsspullen bij de klant. Gewoon zorgen dat het ‘goed voor elkaar is…’

Buiten het werk om hou ik van gezelligheid, familie en vrienden. Recent verhuisd en weer een stapje vooruit, leuk! Samen met een aantal collega’s heb ik de Alpe d’HuZes gefietst, puur op inzet. Een ervaring om nooit te vergeten. Daag me maar uit voor iets, ik durf wel wat aan!
Marc Gijtenbeek
Marc Gijtenbeek
Bedrijfshuisvesting Makelaar RT/RMT
Ik vind het een uitdaging om bedrijven juist te huisvesten. Koop of huurpanden, ik ben altijd geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden. Ik geniet wanneer ik het verschil maak door creatief met de ruimte en het budget om te gaan. Bij Verbrugge ben ik beëdigd makelaar / taxateur zakelijke markt.

Bedrijven groeien of krimpen, daarom is hun huisvesting vaak gesprek van de dag. Ik ben graag die specialist die daarin assisteert. Strategisch meedenken, rekenen en helpen in die overwegingen. Daar krijg ik energie van. Ook bij herontwikkeling, beleggingen, project initiëring of nieuwbouw help ik graag mee. Specialistische taxaties zijn ook helemaal ‘mijn ding’…

Mijn leven heeft altijd in het vastgoed plaatsgevonden, mijn vader was al projectontwikkelaar. Daarom heb ik diploma’s op alle vakgebieden die de makelaardij kent en ben aangesloten bij diverse registers. Door mijn werk ken ik alle Brabantse plaatsen en op culinair gebied ken ik het menu van veel restaurants. Genieten van een diepgaand gesprek, mooi diner, fraai glas en soms een sigaartje…
Marlinda de Jong
Marlinda de Jong
Verzekeringsadviseur
In 2016 heb ik mijn studie HBO Management Econome en Recht (MER) afgerond. In combinatie met de ervaring die ik heb opgedaan bij de Rabobank en een andere tussenpersoon was dit voor mij het moment om de stap te maken naar adviseur. Adviseren is altijd al mijn ambitie geweest!

Het geeft mij energie om met mensen in gesprek te zijn, (nieuwe) mensen te leren kennen, een relatie op te bouwen en om een probleemoplossende gesprekspartner te zijn. Het persoonlijke contact waar Verbrugge voor staat spreekt mij daarom ook zo enorm aan.

Daarnaast houd ik van afwisseling in mijn werk en ga ik uitdagingen niet uit de weg. Daarom sluit ik mezelf graag aan bij projecten om datgene waar Verbrugge voor staat nog beter te maken. Klantbelang voorop!

In mijn vrije tijd vind ik ontspanning in mijn hobby paardrijden, lekker eten, en gezelligheid met vrienden en familie.
Monique Snoeren
Monique Snoeren
Administratief medewerker
Na mijn middelbare school kwam ik in de financiële wereld terecht. In het begin heb ik diverse functies bij een bank gehad. Ongeveer 20 jaar geleden maakte ik een overstap naar Snoeren Financieel Adviesburo in Dongen (van mijn broer Kees Snoeren). Verzekeringen hebben me altijd getrokken en het klantcontact en de dienstverlening er om heen vind ik reuze interessant.

Sinds zomer 2013 is het bedrijf overgegaan naar Verbrugge en werk ik in Raamsdonksveer en Oosterhout. Het is prettig om met meer collega's samen te werken zodat we onze kennis kunnen bundelen en ervaringen uit kunnen wisselen. We proberen steeds samen met klanten de juiste keuze te maken uit de verschillende verzekeringsproducten.

In mijn vrije tijd ontmoet ik heel graag mijn vriendinnen. Samen leuke dingen doen of sportief bezig zijn. Ook op een etentje of een feestje ben ik altijd van de partij!
Nicolette Wester
Nicolette Wester
Vastgoedadviseur
Na 10 jaar uit “De Makelaardij” ben ik eindelijk weer terug in mijn vertrouwde werkomgeving. Ik miste het vak heel erg en ben ook zeer blij dat ik bij Verbrugge Makelaardij weer aan de slag kan gaan als vastgoedadviseur. Deze functie is mij op het lijf geschreven en sluit tevens goed aan op mijn HBO opleiding Makelaardij.

Ik heb altijd al een grote interesse in de woningmarkt en ga daarnaast graag met mensen om. Persoonlijke aandacht en zorg vind ik erg belangrijk. Het kopen van een huis is een hele belangrijke beslissing in het leven van mensen en daar help ik graag bij!

Mijn doel is nu om beëdigd makelaar/taxateur te worden en ik hoop dat ik deze droom waar kan maken bij Verbrugge. Daarnaast ben ik moeder van twee prachtige en lieve dochters. In mijn vrije tijd werk ik graag in mijn tuin en houd ik van het lezen van een goed boek. Ook loop ik vaak hard in het bos en ga ik graag met mijn gezin op vakantie.
Nikki Klein
Nikki Klein
Verzekeringsadviseur
Na jaren gewerkt te hebben in de marketingcommunicatie branche ben ik sinds 2016 werkzaam bij Verbrugge op de afdeling relatiebeheer. Omdat ik een HBO diploma op zak heb, wil ik graag doorgroeien. De volgende stap: vakdiploma’s behalen en klanten adviseren over verzekeringen. Interessant!

De grootste uitdaging in het team relatiebeheer is om klanten te bellen, samen af te stemmen wat de problemen of wensen zijn en dan te schakelen. Plan ik een afspraak in bij een specialist of een generalist. Dat maakt de baan uitdagend. Ik ben graag behulpzaam en klantvriendelijk. Mensen interesseren mij, daarom past de financiële branche goed bij mij.

Als ik niet aan het werk ben dan ga ik het liefst op pad met mijn gezin, vrienden of familie. Een drankje doen, naar de stad of een dagje uit. Creatief zijn is ook een van mijn eigenschappen, zo ben ik graag bezig met nieuwe decoraties of kleding maken. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan.
Patricia Roovers
Patricia Roovers
Relatiebeheer
Ik werk sinds zomer 2009 bij Verbrugge en ben verantwoordelijk voor alle binnenkomende telefoontjes. Dagelijks bellen gemiddeld 200 klanten met ons en ik ben dan vaak het eerste aanspreekpunt. Ik vind het leuk om te horen wat de wensen van mensen zijn en dan efficiënt het ‘lijntje te leggen’ met een collega die kan helpen.

Samen met Resy Schoof zorg ik dat er alle dagen van de week goede bereikbaarheid is. Ook hebben wij nog een aantal administratieve taken zoals de post en de algemene email box. Dus eigenlijk zorgen we samen voor een groot deel van de binnenkomende vragen.

Naast mijn werk ben ik trotse moeder van twee kinderen. Ik geniet volop van dagjes uit met de kinderen, vrienden en familie. Ook maak je me blij met winkelen, hardlopen en een lekker terrasje pakken…
Resy Schoof
Resy Schoof
Relatiebeheer
Ik heb jaren in de gezondheidszorg gewerkt voor ik naar Verbrugge kwam in 2008. Eigenlijk ben ik samen met Patricia Roovers de “ingang” van de organisatie. Alle telefoontjes, post en algemene email komen bij ons binnen.

Ik hou van een professionele organisatie maar de sfeer vind ik zeker zo belangrijk. Ik heb ook een aantal extra taken om de goede sfeer te behouden en verbeteren. Volgens mij straalt een goede sfeer ook uit naar buiten, onze klant. Het past ook helemaal bij ons motto ‘Goed voor elkaar…’

Het gezin neemt voor mij een belangrijke plaats in. Samen met mijn man hebben we jaren het hockeyteam van de kinderen getraind en gecoacht. Met het gezin varen met de boot en met mijn man regelmatig een stevige avondwandeling. ‘Zoals het klokje thuis tikt…’ is zeker van toepassing op mij; koken en eten en drinken met familie en vrienden zijn favoriete bezigheden.
Rob Slieker
Rob Slieker
Hypotheekadviseur
Eigenlijk ben ik mijn hele leven al actief in de financiële branche. Eerst 12 jaar bij AMEV en later bij diverse assurantiekantoren in de regio. Inmiddels 10 jaar bij Verbrugge waar ik me heb gespecialiseerd in alles rondom hypotheken. Ingewikkelde zaken: ondernemers, doorstromers, schenkingen binnen families. Zorgen dat er een goed advies wordt gegeven.

Primaire doel is om tot een onafhankelijk en objectief advies te komen. Welke bank of geldverstrekker maakt niks uit. Ik kies voor de zijde van de klant. Steeds weer opnieuw. Ik was groot voorvechter om het systeem van provisie om te zetten naar declaratie. De klant aan het stuur, geassisteerd door een vak professional.

Wat je niet zou verwachten is dat ik goed kan klussen, het huis van de modernste gadgets voorzien. Genieten van auto’s, een potje golf en een wijntje aan het strand. Maar bel me niet tijdens een voetbalwedstrijd, want dan ben ik gekluisterd aan de nieuwste beeldbuis!
Rob van Dongen
Rob van Dongen
Marketeer
Eigenlijk behoor ik sinds 2003 tot het Verbrugge-team. Begon in het belteam tijdens mijn HEAO studie en ben afgestudeerd met een marketingplan, dat ik vervolgens uit mocht voeren! Ik dacht assurantieadviseur te worden (diploma’s op zak) maar koos al snel voor marketing. Als break ben ik een jaar met een vriend op wereldreis geweest naar Australië en Nieuw-Zeeland en kwam terug om de marketeer van Verbrugge te worden…

Ik vind dat dienstverlening alleen maar om mensen draait. Administratie is wat mij betreft een tijdrovend proces en een doorn in mijn oog. Onze toch wat ‘oudbollige branche’ moet in rap tempo over naar een slimmere manier van werken. Planning is niet mijn sterkste punt maar mijn humeur wel; ik ben zelden chagrijnig ;-)

Ik loop met Verbrugge graag voorop. Altijd nieuwe dingen proberen. Onze diensten nog beter maken. Gewoon blijven innoveren. Ik ben de drijvende kracht achter onze website, social media, digitalisering, etc. Soms behoort er gewoon ruimte te zijn voor een gek idee of bijzonder initiatief!

Ik breng graag tijd door met mijn jonge gezin en veel vrienden. Coachen van een jeugdteam, maar ook tennis en skiën. Ik hou van (verre) reizen, gezelligheid en heerlijk eten. Noemen ze Brabanders Bourgondiërs, of is het omgekeerd?
Saskia Brands
Saskia Brands
Vastgoedadviseur
Na een periode van 8 jaar voor een bank te hebben gewerkt, heb ik de overstap naar Verbrugge gemaakt. Ik ben hier 1 jaar werkzaam geweest als verzekeringsadviseur. Het roer gaat nogmaals om. Nu ben ik werkzaam op de makelaardij afdeling van Verbrugge. Ik kan niet wachten op de nieuwe uitdagingen.

Ik vind persoonlijk contact met klanten erg belangrijk. Als ik een klant naar volle tevredenheid kan helpen met een vraagstuk geeft me dat energie. Of dit nu veel of weinig moeite kost. Het geeft me een goed gevoel dat de klant mij vertrouwt!

Met mijn gezin woon ik in Waspik: Moeder van twee zoontjes. In de vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met het gezin. Ook ga ik graag op pad met vriendinnen of een weekendje weg met mijn partner. In de zomer trekken we er vaak op uit met de oldtimer Volkswagen bus, meestal richting de Zeeuwse kust. Op sportief vlak geniet ik van hardlopen en bootcampen.
Sharon Oomen
Sharon Oomen
Verzekeringsadviseur zakelijk
Na mijn HBO diploma International Hotel & Hospitality, ben ik bij Verbrugge begonnen. De start was particuliere verzekeringsadviseur. Ik vind ingewikkelde zaken interessant en daarom ben ik inmiddels doorgestroomd naar de bedrijvenafdeling.

Ik voorzie samen met mijn directe collega's de zakelijke klanten van een vakkundig en integer advies. De veranderingen in de markt zie ik als een uitdaging. Ik maak graag risico rapportages. Daaruit volgen dan vaak offertes die we opvragen bij diverse verzekeraars. Vervolgens het vertrouwen krijgen om zaken te regelen dat geeft een goed gevoel.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Een goede maaltijd of een lekker wijntje op een terras sla ik nimmer af. Qua sport dol op spinning, yoga, zumba, golf en hardlopen. Met de collega’s ook actief geweest met wielrennen (deelgenomen aan Alpe d'HuZes). Trouwens over Apple kun je me ook van alles vragen…
Steef de Korte
Steef de Korte
Vastgoedadviseur
Ik ben sinds de zomer 2013 werkzaam bij Verbrugge. Ik ben best handig met vernieuwingen en automatisering. Samen met Rob van Dongen zorg ik dat de makelaardij helemaal wordt gedigitaliseerd. Maar ook op social media ben ik reuze handig!

Mijn taak is het ondersteunen van de particuliere en bedrijfsmakelaars in hun dagelijkse werk. Ik hou van variëteit in klantencontact en ben behulpzaam. Ook kan ik makkelijk intern lijntjes leggen zodat klanten snel door specialisten worden geholpen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met geluid en licht. Jaarlijks pakken we een prijs met een carnavalswagen.
Susanne Geskus
Susanne Geskus
Schadebehandelaar
Ik ben al ruim vijftien jaar bij Verbrugge aan de slag. Gestart aan de balie, die inmiddels is omgetoverd tot de assurantiewinkel. Klanten helpen met vragen over verzekeringen, dat is eigenlijk niet veranderd. Vervolgens ben ik lastige administratieve klussen gaan aanpakken en heb veel kennis van de administratiesoftware binnen ons bedrijf.

Inmiddels ben ik gegroeid naar de schadeafdeling van de organisatie. Met drie dames lossen wij dagelijks diverse schades op. Wanneer u een probleem hebt dan lossen wij dat op. Materiële schades zijn relatief simpel op te lossen. Soms is hulp bij het invullen van allerlei paparassen het probleem. Of gewoon een praatje over hoe zaken weer goed op de rit te krijgen. Ik doe het graag.

Ik werk drie dagen part time en mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin. Zorgen voor de opvoeding van mijn dochter, de hobby’s van mijn partner en ik geniet trouwens volop van de tuin en alles dat die oplevert.
Ton Verwijmeren
Ton Verwijmeren
Controller
Sinds najaar 2017 heb ik de financiële bril op bij de Verbrugge Groep. Het gaat mij dan niet alleen om cijfers, maar zeker ook om de business zelf en de mensen die hier bij betrokken zijn. Al vanaf 1981 ben ik werkzaam vanuit deze benadering en heb afwisselende rollen kunnen vervullen (bankier, controller, consultant etc.)

Verbrugge kenmerkt zich voor mij door de grote inzet van iedereen – een goede service willen bieden aan de klanten! - en het gevoel een hechte familie te zijn. Het werk is belangrijk, maar ook de prettige manier van omgang met elkaar valt op. Ik hoop mijn bijdrage hieraan ook te leveren.

Dit is een kort zakelijk profiel, maar daarnaast zijn er nog meer aspecten die voor mij zeker van belang zijn. Op de eerste plaats ben ik vader van een zoon Vincent en een dochter Ymke. Het zien hoe zij zich ontwikkelen en uitgroeien tot zelfstandige personen met hun eigen kenmerken en karaktereigenschappen, geeft mij een goed gevoel en ben ik blij om dat te zien. Aan het reizen, het gezellig samen zijn met familie, vrienden en bekenden, maar ook zeker nieuwe mensen ontmoeten, besteed ik graag mijn vrije tijd. Ooit een geboren en getogen Bredanaar, maar ook heb ik 26 jaar in Terheijden gewoond en sinds 2014 is Made mijn woonplaats.

Ik heb een positieve kijk op het leven en denk dat mensen tot meer in staat zijn dan zijn zelf denken.

Zijn er vragen; stel ze!
Dan kunnen we samen kijken hoe we verder komen.
Werner Lurings
Werner Lurings
Hypotheekadviseur
Ik ben mijn werkzame leven actief in de financiële branche. Eerst jaren bij AMEV en later bij een aantal gespecialiseerde assurantiekantoren in Brabant. Ook ik werk bijna 10 jaar bij Verbrugge (met tussenpozen van een aantal jaren). Als een vis in het water wanneer het echte persoonlijke verdieping vergt. Alles rondom levensverzekeringen en hypotheken, zeg maar de ingewikkeldste materie van uw financiën…

Transparant zijn en duidelijk adviseren en uitleggen, dat zijn kernwoorden die me goed passen. Mijn motto is steeds: Zeggen wat je doet en daarna doen wat je zegt. Dat wordt meestal gewaardeerd en zorgt voor een lange termijnrelatie en dat is precies waar ik voor sta.

Ik woon met zijn gezin met drie tieners in Goirle maar komt uit Kruikenstad. En dat typeert me: uit eten en een borreltje in de zon met vrienden. “Waar Werner is daar is het al snel gezellig, geen enkele collega zal tegenspreken…”
Adri Verbrugge
Adri Verbrugge
Bedrijfshuisvesting makelaar RMT
Adri is de grondlegger van onze onderneming. Als zoon van een akkerbouwer en tevens burgemeester, lag het voor de hand om ook als agrariër te starten. Het kriebelde al snel om te gaan ondernemen. Adri werd door de ZLM gevraagd om sociaal economisch voorlichter te worden in Brabant. Omdat hij de Landbouw Hogeschool had doorlopen en praktische ervaring bezat, kon hij veel boeren van waardevolle adviezen voorzien.

Adri Verbrugge was in 1978 oprichter van ´Verbrugge Makelaardij en Assurantiën BV´. De start was een overname van een assurantieportefeuille van de heer Walraven, veelal agrarische klanten met verzekeringen bij ZLM, Klaverblad en Delta Lloyd. De makelaardij werd in de 'slechte tijd' opgestart in Raamsdonksveer en omgeving.

De gedegen adviezen en de menselijke service sloegen aan. Het bedrijf groeide snel. Van een kantoor aan huis naar een nette locatie in de Prins Hendrikstraat. Omdat Raamsdonksveer een nieuw centrum bouwde was er plaats voor een vestiging aan het Gangboord. Inmiddels was het bedrijf gegroeid tot een regionale full service dienstverlener.

Adri ontwikkelde zicht tot vakspecialist bedrijfsonroerend goed. Is een aantal jaren bestuurder geweest bij de commissie Makelaardij bij de Kamer van Koophandel en lid van de Huuradvies Commissie. Ook werd hij examinator bij de NVM opleiding makelaar RMT.

Er ontstonden echte specialiteiten in het bedrijf: verzekeringen, hypotheekadvies, makelaardij en pensioenadvies. De expansiedrang zorgde voor nevenvestigingen in buurgemeenten. Ook werd er nagedacht over bedrijfsopvolging. De oudste zoon werd klaargestoomd voor bedrijfsopvolging.

Inmiddels is Adri gepensioneerd. Op donderdag zien we hem nog vaak langskomen voor een praatje. Hij geniet van zijn tuin, zijn hobby Golf maar ook van alles rondom bedrijfsonroerend goed…
Liliane Verbrugge
Liliane Verbrugge
Medewerker financiële administratie
Voor mij was het kunnen werken bij Verbrugge een stap terug naar zelfstandigheid, na een periode van zorg voor gezin en kinderen. Ik ben gestart als assurantieadviseur tijdens een zwangerschap van een collega. Alle vakdiploma’s behaald en klanten adviseren, leuk om te doen! Maar er ontstond een ‘gat’ op de financiële afdeling en op die positie voel ik me als een vis in het water…

Tijdens mijn HBO-J studie leerde ik Marco Verbrugge kennen. Hij emigreerde naar Azië en ik ben hem gevolgd. Daar leerde ik vijf jaar de Chinese taal en gaf Engelse les aan kinderen en volwassenen. Wat later werd ik hoofd van de Engelse sectie van een grote school. Een super interessante tijd. Met Marco is het leven nooit saai.

Inmiddels hebben we een gezin met twee pubers op de middelbare school. In de weekenden actief met de hobby’s van de jongens; voetbal en paardensport en dat laatste doe ik zelf ook. Daarnaast zit ik in diverse (maatschappelijke) clubs omdat mijn achtergrond daar ook ligt: Museum De Roos, Goederenbank, Bergsche Battery, 800-jaar stad en de NOO. Na vele jaren vakanties aan de Zeeuwse kust, gaan we nu voor alle Europese ‘stempels’ in de paspoorten van de jongens…
Marco Verbrugge
Marco Verbrugge
Ondernemer
Ik heb mijn HBO opleiding in Utrecht en Den Haag gevolgd. Op InterCollege studeerde ik internationaal marketing management en heb stages gelopen in Portugal, de VS, Afrika en Taiwan. In Azië zag ik volop kansen en ben daarom gestart met werken in Taiwan; vijf jaar lang actief om Europese producten aan te prijzen aan Chinese klanten!

In 1997 ben ik getrouwd met Liliane Verbrugge en tijdens ‘familieberaad’ kwam bedrijfsopvolging aan de orde… Ik heb een aantal jaren mee gelopen op de zaak en werd enthousiast gemaakt door de collega’s. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2001 de stap durfde te zetten en de organisatie heb overgenomen.

Mijn rol is ondernemen, enthousiasmeren, nieuwe ideeën beoordelen en samen met collega’s op pad gaan naar grote opdrachtgevers. Groeien en vernieuwen dat wil ik bewerkstelligen ook door onze deelname aan Programma Groeiversneller (Min. Fin.).

Naast mijn rol op kantoor ben ik vicevoorzitter in de lokale ondernemersvereniging VOG. Ook ben ik graag maatschappelijk betrokken in besturen als de Lambertuskerk en de Biesbosch IJsbaan.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden en familie. Bij voorkeur varen op een zeilbootje, vliegen vanaf Seppe, maar mijn nieuwe hobby zou iets met mijn autorace licentie te maken kunnen hebben… Met mijn GVB doe ik niets, sportief ben ik bij nader inzien niet. Met het gezin zitten we nu in de middelbare schoolfase. Na veel vakanties aan de Zeeuwse kust, hebben we nu gekozen om de vakanties in alle hoofdsteden in Europa door te brengen, cultuur snuiven met de mannen!