Mijn favorieten

Samenwerking met Kanters


Intensieve samenwerking Verbrugge en Kanters Financieel Advies


Vanaf 1 februari 2013 kunnen verzekerden van Kanters Financieel Advies BV voor hun verzekeringenzaken terecht bij Verbrugge Assurantiën. Door de strenger wordende regelgeving is hiervoor gekozen. Het personeel verhuist mee en blijft aanspreekpunt voor de klanten.

Kanters Financieel Advies is ruim 50 jaar gevestigd in Dongen. Veel mensen kennen het bedrijf als de Garantiemakelaar uit Dongen. Kanters Garantiemakelaars gaat zich verder specialiseren in de makelaardij. Door de jaren heen hebben veel klanten hun financiële producten ondergebracht bij Kanters Financieel Advies.

Vanuit de overheid en de AFM worden steeds meer strengere eisen en regelgeving gesteld rondom verzekeringen en financiële producten. Ook de belastingregels veranderen voortdurend. Om in de toekomst optimaal te kunnen adviseren in allerlei disciplines is een uitbreiding van kennis en deskundigheid noodzakelijk. Daarom is gekozen voor deze samenwerking.

Verbrugge Assurantiën BV is inmiddels 35 jaar actief en heeft vestigingen in Raamsdonksveer en Oosterhout. Voor Verbrugge is deze uitbreiding van werkzaamheden interessant om schaalvoordelen te benutten. Door de schaalgrootte is de organisatie in staat om op alle vakgebieden deskundig te adviseren. Ook de onafhankelijkheid blijft zo goed gewaarborgd.

Bij Verbrugge werken ruim 30 vakmensen die graag adviseren in
verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij. Particulieren en zakelijke klanten kunnen terecht in Oosterhout en Raamsdonksveer of online op www.verbrugge.com.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen