Mijn favorieten

Duitse hypotheken

Bij een looptijd van 15 jaar betaalt u de eerste 9 jaar een rente van 2,85 procent en de resterende 6 jaar een rente van 1,5 procent. Bij een looptijd van 20 jaar betaalt u de eerste 12 jaar een rente van 3,10 procent en de resterende 8 jaar een rente van 2,25 procent.

Inmiddels zijn de eerste Duitse hypotheken gepasseerd en een 10-tal aanvragen in behandeling. De klant hoeft nog maar 1 keer naar Duitsland. Het aanvraagformulier kan nu in Nederland worden getekend. Hierdoor hoeft de klant alleen nog maar voor het tekenen van het hypotheekcontract naar Duitsland toe.

De belangstelling blijft enorm groot, we hebben nu meer dan 1000 geïnteresseerden. Onze eerste ervaring is dat mensen met relatief weinig hypotheek, tussen de 30 en 55 jaar oud zijn en een vast dienstverband hebben, de meeste kans maken. In het najaar komt er een variant waarbij een bredere doelgroep kan worden bediend (waaronder starters). Hierover later meer.

Marco Verbrugge zal een lezing houden over Duitse hypotheken op het Nationale Hypothekencongres. Voor de 18e keer komen alle hypotheek professionals samen om de meest actuele ontwikkelingen rondom de hypotheeksector te horen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen