Mijn favorieten

Beter geregeld actieweken

Tijdens de laatste 2 weken van de Giro d'Italia 2018 zijn het de Beter Geregeld actieweken bij Verbrugge. Vanaf 14 tot en met 27 mei krijgt u een gratis reisverzekering voor een reis naar Italië* (of een andere bestemming).

De Nederlandse renners zijn goed vertegenwoordigd in de Giro. Ze behoren zelfs tot de favorieten. Gaat Tom Dumoulin voor de roze trui en dus zijn tweede eindzege op rij? Pakt Robert Gesink een touretappe? Kan Danny van Poppel sprinten naar een ritwinst? Mag Sam Oomen de witte trui dragen tot het einde?
 

Gratis reisverzekering

Sportief Giro d'Italia voordeel bij Verbrugge. Doe nu de gratis hypotheekscan, beter-verzekerd-check of een gratis waardebepaling van uw huis* en ontvang een gratis reisverzekering.*

Iedereen die in deze actieperiode een afspraak heeft staan of een afspraak maakt doet mee. Gaat u binnenkort op vakantie? Laat ons de verzekering betalen en bel vandaag nog 0162-521297 voor het inplannen van een hypotheekscan, verzekeringscheck of waardebepaling. Online aanvragen kan natuurlijk ook.

Beter geregeld actieweken tijdens Giro dÍtalia
 

Beter geregeld weken

In Oosterhout zijn we verhuisd naar een nieuwe toplocatie. Het vorige kantoor was te klein en primair een makelaarskantoor. Het nieuwe kantoor is groter en alle afdelingen zijn vertegenwoordigd. Vanaf nu zijn er dagelijks makelaars, verzekeringsadviseurs en hypotheekadviseurs aanwezig. Dat noemen wij Beter Geregeld. U kunt daardoor met al uw vragen over uw huis, uw hypotheek en uw verzekeringen ook in Oosterhout terecht. Wel zo fijn voor u om op één locatie alle informatie te kunnen krijgen.

Om deze uitbreiding te vieren, houden we de Beter Geregeld actieweken. Pakt u het Giro d'Italia voordeel? Laat hier uw gegevens achter. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen in Oosterhout en Raamsdonksveer, bellen met een medewerker of een e-mail sturen.

* informeer naar de voorwaarden

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen