Mijn favorieten

Best verkopende makelaar eerste halfjaar 2017

Makelaars verkopen huizen, de één wat meer dan de ander. Kijk daar als woningverkoper goed naar. Want wilt u uw huis te koop zetten of wilt u uw huis verkopen? 

De verkoopcijfers van het eerste halfjaar in de regio Oosterhout en Raamsdonksveer zijn bekend. In totaal zijn er in 2017 tot nu toe 617 woningen verkocht. De 9 grootste makelaars verkochten 382 (62%) woningen. Verbrugge makelaardij is met 69 verkopen de best verkopende makelaar van het eerste halfjaar in 2017. Dat betekent dat van iedere 9 huizen die verkocht worden er 1 door ons wordt verkocht. Daar zijn we heel erg trots op.

Beste makelaar 2017 en 2016

 

Verschillen


De makelaar op de tweede plaats verkoopt 13 huizen minder dan Verbrugge. Het verschil met de makelaar op plaats negen is maar liefst 48 huizen.

Ook in de regio Raamsdonksveer en Oosterhout is de woningmarkt flink verbeterd t.o.v. het jaar 2016. Vergeleken met 2016 zijn er in de eerste helft van dit jaar 11% meer woningen verkocht.

 

Verkoopwijze


Hoe het komt dat wij meer huizen verkopen dan andere makelaars? Dat is natuurlijk moeilijk te zeggen, maar onze unieke verkoopwijze draagt daar zeker aan bij. Te koop zetten kan iedereen, verkopen is andere koek.

Dit doen wij anders:

- niet alleen een realistische vraagprijs, maar ook de te verwachten transactieprijs
- 12 medewerkers die continue potentiële kopers spreken
- een combinatie van foto's en plattegronden. Zo weet de kijker altijd waar hij is
- uitgebreide plattegronden met alle maten, inclusief de tuin
- hoge ranking op Funda en dus veel bekeken
- veel volgers op Facebook
- stuiterbal-effect, meerdere campagnes om kopers te "lokken"

Heeft u ook verhuisplannen? Ga eens een gesprek aan met onze makelaar. Het eerste gesprek is gratis en na afloop weet u of uw huis ook snel verkocht gaat worden. Bel 0162-521297 of vul onderstaand formulier in.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen