Mijn favorieten

Actie: 35 jaar hypotheek

"BESPAAR OOK OP UW HYPOTHEEKLASTEN!"

Vraag nu onze gratis hypotheekscan aan en ontvang een iPad mini cadeau bij het realiseren van een besparing op uw hypotheek.

U denkt vast wel eens "Mijn hoogste maandlast is mijn hypotheek, zou ik daar niet op kunnen besparen?" Maar het is ingewikkeld en geen leuke klus om u daar in te verdiepen. Daarvoor heeft Verbrugge de hypotheekscan opgezet. Wij kijken geheel vrijblijvend en gratis wat de mogelijkheden zijn om uw maandlasten te verlagen.

Verbrugge is al 35 jaar uw makelaar en adviseur voor uw hypotheek en verzekeringen. Om dat te vieren ontvangt iedereen die een hypotheekscan laat uitvoeren en een hypotheekbesparing door Verbrugge laat realiseren een iPad mini cadeau.

Wij zijn onafhankelijk en kunnen objectief adviseren. Inmiddels kunnen we keuzes maken uit alle Nederlandse geldverstrekkers, maar hebben we ook Belgische en Duitse geldverstrekkers beschikbaar. Zo zoeken we voor iedere situatie de allerbeste hypotheekoplossing, ook voor u!

Open, eerlijk en persoonlijk, dat zijn de kernwaarden van Verbrugge voor aankoop, verkoop, taxaties, hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Heeft u interesse in de Verbrugge hypotheekscan of heeft u een andere vraag? Neem dan direct contact met ons op.

* Informeer naar de actievoorwaarden. Deze actie loopt t/m 30 juni 2014!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen