Mijn favorieten

Nieuwbouw - verkocht

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse nieuwbouwprojecten die verkocht zijn door Verbrugge Makelaardij.

Nieuwbouwprojecten Verbrugge Makelaardij
 
 

De Patrijs Fase I in Raamsdonksveer -  13 woningen

- 1 vrijstaande woning en 12 twee-onder-eenkapwoningen - verkocht
- opdrachtgever - Lunee Vastgoed

Een van de laatste fases in de populaire woonwijk Heereland. In fase I worden hier 12 twee-onder-1-kapwoning en 1 vrijstaande woning ontwikkeld.
De Patrijs wordt gebouwd in de gezellige wijk Heereland. Hier woont u heerlijk vrij en ontspannen in een levendige, kinderrijke buurt. Direct bij de Donge; een unieke kans! Vanaf Heereland wandelt u in minder dan 10 minuten naar het dorpshart met allerlei winkels en verrassend veel horecagelegenheden. Overigens hoeft u voor de dagelijkse boodschappen niet zo ‘ver’, want om de hoek van De Patrijs is onlangs de gloednieuwe Jumbo supermarkt geopend. Ideaal!

6 appartementen in Geertruidenberg
 
 

Koninginnebastion in Geertruidenberg -  13 appartementen


- 13 appartementen - verkocht
- opdrachtgever - Van Wanrooij Projectontwikkeling

Op loopafstand van het historische centrum van Geertruidenberg wordt gewerkt aan de laatste fase van het gebied Dongeburgh. Van Wanrooij realiseert hier 13 appartementen. De woningen hebben een historische uitstraling en krijgen veel unieke accenten waarmee de wijk een afwisselend karakter krijgt. Het Koninginnebastion bestaat uit meerdere gebouwen die een openbaar gebied met een groene inrichting omsluiten. Het plan is gelegen tussen het Oranjebastion en het Brandepoortbastion en is gescheiden door royale groenzones.

6 appartementen in Geertruidenberg
 
 

Vaandelwacht in Geertruidenberg -  29 woningen

- 4 twee-onder-een-kapwonigen en 25 rij- en hoekwoningen in Geertruidenberg - verkocht
- opdrachtgever - Van Wanrooij Projectontwikkeling

Ten oosten van de nieuwbouw voor Zorgcentrum De Nieuwe Riethorst is een mooie locatie ontstaan voor duurzame woningbouw. Vaandelwacht, zoals de kleinschalig opgezette wijk gaat heten, wordt gerealiseerd met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0, waar 0,4 de huidige norm is. Door toepassing van een EPC van 0,0 en door te bouwen zonder gasaansluiting (‘gasloos’) worden de woningen niet alleen zeer energiezuinig maar ook duurzaam. Het betekent elektrisch koken en er wordt innovatief verwarmd door (rest)warmte van de Amer centrale te gebruiken. Deze aandacht voor milieu en natuur sluit goed aan op de ligging binnen de vestingwallen bij het grote groene natuurgebied en het vele water.

6 appartementen in Geertruidenberg
 
 

De Lage Meenten in Raamsdonk - 7 woningen

- 4 twee-onder-een-kapwonigen, 2 hoekwoningen en 1 tussenwoning in Raamsdonk - verkocht
- opdrachtgever - De Bunte Vastgoed Zuid

De Lage Meenten bestaat uit een ontwikkeling van in totaal 7 energie neutrale woningen, met daarin 4 twee-onder-een-kapwoningen 2 hoekwoningen en een tussenwoning. De Lage Meenten is een onderdeel van het masterplan De Wim Boonsstraat. De Wim Boonsstraat wordt een aantrekkelijke, ruim opgezette woonwijk met een zeer groene, landelijke uitstraling met behoud van de dorpse sfeer.

6 appartementen in Geertruidenberg
 


Geertruy in Geertruidenberg - 6 appartementen en 1 benedenwoning

- 6 nieuwbouwappartementen- en 1 benedenwoning in Geertruidenberg - verkocht
- opdrachtgever - Bouwbedrijf Boot

Aan de Markt in Geertruidenberg realiseert Bouwbedrijf Boot naar een ontwerp van Marquart Architecten een benedenwoning en zes appartementen in de vorm van twee klassieke, statige herenhuizen ‘Geer’ en ‘Truy’. In Geertruy woont u in de sfeer van toen en geniet u van het gemak van nu.

6 appartementen in Geertruidenberg
 
 

Burgemeeser Moonshof Fase III in Raamsdonk - 12 woningen

- 8 nieuwbouw starterswoningen in Raamsdonk - verkocht
- 4 nieuwbouw patiowoningen in Raamsdonk - verkocht
- opdrachtgever - Bolton Projecten

Ben je op zoek naar een royale, luxe maar betaalbare woning in het landelijke Brabant? Dan is het nieuwbouwproject Burgemeester Moonshof in Raamsdonk de ideale locatie. Er worden 8 gezinswoningen en 4 patiowoningen gerealiseerd. Op 6-4-2018 wordt de eerste paal geslagen.

Nieuwbouw 4 patiowoningen en 8 starterswoningen in Raamsdonk
 


De Oeverzegge in Hank - 8 woningen

- 8 levensbestendige nieuwbouwwoningen in Hank - verkocht
- opdrachtgever - Maas Jacobs

Plan De Oeverzegge is uitstekend gelegen met vele voorzieningen op loop- en fietsafstand. Doet u boodschappen om de hoek, haalt u de (klein)kinderen van school of wandelt u door het dorpspark? Bovendien ligt Hank nabij een van de oevers van de Biesbosch en kunt u maximaal ontspannen in de natuurlijke omgeving.

8 nieuwbouwwoningen in Hank
 
 

Het Raedthuys in Waspik - 6 appartementen

- 6 nieuwbouw appartementen in Waspik - verkocht
- opdrachtgever - Rijn & Vecht Projectontwikkeling

Bent u op zoek naar een sfeervol appartement in het landelijke Brabant? Dan is "Het Raedthuys" aan de Raadhuisstraat 11 in Waspik voor uw dé ideale locatie. Waspik is onderdeel van de gemeente Waalwijk. Alle benodigde voorzieningen om prettig te wonen zoals scholen en diverse recreatiemogelijkheden zijn aanwezig.

6 nieuwbouw appartementen in Waspik
 
 

De Harmonie in Oosterhout - 15 appartementen

- Fase 2 | 15 nieuwbouw appartementen in Oosterhout - verkocht
- opdrachtgever - Rijn & Vecht Projectontwikkeling

Welkom in De Harmonie II. Na de succesvolle verkoop en bouw van 18 appartementen op het voormalig Dijaterrein aan de Harmoniestraat te Oosterhout, wordt medio 2014 gestart met de tweede fase van een kleinschalig woningbouwproject. Dit woningbouwproject bestaat uit 15 appartementen die voor zowel starters als senioren zeer geschikt zijn.

15 nieuwbouw appartementen in Oosterhout
 


De Werff in Raamsdonksveer - 51 appartementen


- 51 nieuwbouw appartementen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - Van Hemert Groep

De Werff kijkt over het riviertje de Donge uit op het vestingstadje Geertruidenberg, waarmee Raamsdonksveer één gemeente vormt: de gemeente Geertruidenberg. Het project bevindt zich op historische grond. Geertruidenberg was in 1213 de eerste Hollandse stad die stadsrechten verkreeg. 

51 nieuwbouw appartementen in Raamsdonksveer
 
 

Oranjebastion in Geertruidenberg - 54 appartementen en 70 woningen

- 54 nieuwbouw appartementen in Geertruidenberg - verkocht
- 70 nieuwbouw woningen in Geertruidenberg - verkocht
- opdrachtgever - BAM & WSG

Het Oranjebastion is een stadje op zich. Door drie poorten betreed je een andere, nieuwe wereld. Een rustpunt, midden in de dagelijkse hectiek, met pleinen, binnenhoven en steegjes. In het Oranjebastion komen appartementen en eengezinswoningen.  

Nieuwbouw Oranjebastion in Geertruidenberg
 


Burgemeester Moonshof in Raamsdonk - 4 woningen

- Fase 2 | 4 nieuwbouwwoningen in Raamsdonk - verkocht
- opdrachtgever - Rijn en Vecht

Midden in het landelijke Raamsdonk worden 4 half vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze woningen, ontworpen in de jaren 30-stijl, zijn ruim van opzet en voorzien van een garage.

4 nieuwbouw woningen in Raamsdonk
 


De Harmonie in Oosterhout - 18 appartementen

- Fase 1 | 18 nieuwbouw appartementen in Oosterhout - verkocht
- opdrachtgever - Rijn & Vecht Projectontwikkeling

Op het voormalig Dijaterrein aan de Harmoniestraat te Oosterhout wordt een kleinschalig woningbouwproject ontwikkeld dat voor zowel starters als senioren zeer geschikt is. Door de grote keuzevrijheid is er altijd wel een type woning die aan uw wensen voldoet. Zo zijn er woningen met een tuin, een balkon of met een loggia. Daarnaast kunt u de indeling van de woning volledig afstemmen op wat u belangrijk vindt.

18 nieuwbouw appartementen in Oosterhout
 
 

Heereland in Raamsdonksveer - 106 woningen en 18 appartementen

- 106 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer (Fase 1 en 2) - verkocht
- 18 nieuwbouw appartementen in Raamsdonksveer (Fase 1 en 2) - verkocht
- opdrachtgever - WSG

De jaren 30 woonwijk Heereland in Raamsdonksveer is een populaire wijk. De rode bakstenen en grijze dakpannen vallen direct op. Tussen de Boterpolderlaan en de rivier De Donge ligt dit fraaie nieuwbouwplan. Hoefnagel heeft deze woningen en appartementen destijds gebouwd.

Nieuwbouw Heereland in Raamsdonksveer
 


De Vlieger in Raamsdonksveer - 28 woningen

- 28 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - WSG

Het project ‘de Vlieger’ is gelegen in Rivierzicht Zuid in een groen gebied met bomen en wandelpaden aan rivier 'de Donge'. Iedere woning is voorzien van een volledige en luxe afwerking, met standaard 4 of 5 slaapkamers.

28 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer
 


Sandoel in Raamsdonksveer - 9 woningen

- 9 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - WSG

Achter de straat Sandoel in Raamsdonksveer liggen deze vrijstaande woning en 8 twee-onder-een-kapwoningen. De huizen lijken qua bouwstijl enorm op de huizen in Heereland.

9 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer
 


Zuidrand in Eethen - 23 woningen

- 23 nieuwbouw woningen in Eethen - verkocht
- opdrachtgever - Woonservice Meander

Deze stedenbouwkundige uitbreiding van het dorp Eethen is niet gestoeld op de standaard nieuwbouwwijk, maar heeft een geheel eigen dorpse en landelijke identiteit. De woningen hebben een veranda aan de voorzijde.

23 nieuwbouw woningen in Eethen
 


Burgemeester Moonshof in Raamsdonk - 22 woningen

- Fase 1 | 22 nieuwbouw woningen in Raamsdonk - verkocht
- opdrachtgever - Volksbelang & Rijn en Vecht

Bent u op zoek naar een woning in het landelijke Brabantse dorp Raamsdonk? Dan is Het Molenerf de ideale locatie! Variërend van starterswoningen ontwikkeld door Volksbelang tot moderne rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen ontwikkeld door Rijn & Vecht Ontwikkeling B.V..

22 nieuwbouw woningen in Raamsdonk
 

 

De Keizer in Raamsdonksveer - 15 appartementen

- 15 nieuwbouw appartementen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - WSG

Luxueus wonen in De Keizer. De Keizer vereist boven de vernieuwing van Raamsdonksveer. Luxe en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ontwikkeling van dit project. Zowel de plattegronden als de afwerking van deze woningen zijn weloverwogen en hoogwaardig vormgegeven.

Nieuwbouw appartementen in Raamsdonksveer
 


Hooge Moolen in Oosterhout - 16 patiowoningen

- 16 nieuwbouw patio woningen in Oosterhout- verkocht
- opdrachtgever - WSG

Aan het Sint Antoniushof in Oosterhout zijn 16 patiowoningen gerealiseerd. De woningen hebben een slaapkamer op de begane grond en zijn daardoor levensloop bestendig.

16 nieuwbouw patiowoningen in Oosterhout
 


't Veer Centraal in Raamsdonksveer - 21 woningen

- Fase 2 | 21 nieuwbouw dijkwoningen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - WSG

Dijkwoningen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze schitterende dijkwoningen hebben een hoog afwerkingsniveau. Alle woningen hebben een luxe keuken met granieten werkblad en A-merk apparaten. Daarnaast is de badkamer over de volle hoogte betegeld. De woningen hebben 2 grote slaapkamers en een aparte hobbykamer.

21 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer
 


Rivierzicht Zuid in Raamsdonksveer - 48 woningen en 6 appartementen

- 48 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer - verkocht
- 6 nieuwbouw appartementen in Raamsdonksveer- verkocht
- opdrachtgever - Rabo Vastgoed, Bouwfonds & Van Wanrooij

Rivierzicht Zuid is een eigenzinnig nieuwbouwproject achter de dijk van de Donge. Precies daar waar de rivier de waterscheiding vormt tussen Raamsdonksveer en Geertruidenberg. De wijk is gelegen in een natuurlijke kom, die omringd wordt door de twee dorpskernen en prachtige, waterrijke natuur. Een omgeving die staat voor kwalitatief wonen en leven.

Nieuwbouw rivierzicht zuid in Raamsdonksveer
 
 

Het Block in Raamsdonksveer - 12 patiowoningen en 11 starterswoningen

- 12 nieuwbouw patio woningen in Raamsdonksveer- verkocht
- 11 nieuwbouw starters woningen in Raamsdonksveer- verkocht
- opdrachtgever - Volksbelang

Aan Het Block (tussen de Beatrixlaan, Van Wijngaardenstraat, Ambachtsherenlaan en Wilhelminalaan) in Raamsdonksveer ontwikkelt Volksbelang samen met SIR-55 12 nieuwe patiowoningen.

Nieuwbouw Het Block in Raamsdonksveer
 


Tilburgseweg in Oosterhout - 2 woningen

- 2 nieuwbouw woningen in Oosterhout - verkocht
- opdrachtgever - Hoefnagel

Aan de Tilburgseweg in Oosterhout is deze twee-onder-een-kapwoning gebouwd. Inmiddels hebben beide huizen een nieuwe bewoner.

Nieuwbouw Tilburgseweg in Oosterhout
 
 

Fase 1 | 't Veer Centraal in Raamsdonksveer - 23 woningen en 18 appartementen

- 23 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer - verkocht
- 18 nieuwbouw appartementen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - Van Roey & WSG

't Veer Centraal is een uniek project waar de variëteit aan woningen zorgt voor een levendige sfeer geschikt voor jong en oud. Een plek met unieke karaktereigenschappen. Even een uurtje shoppen in de leuke en goed gesorteerde winkeltjes of een terrasje pikken en mensen kijken. Wonen in 't Veer Centraal is het gemak van het centrum voor de deur gecombineerd met de rust en ruimte van een plaats gelegen op een steenworp afstand van de Biesbosch.

Nieuwbouw Veer Centraal in Raamsdonksveer
 


Bredaseweg in Oosterhout - 4 appartementen

- 4 nieuwbouw appartementen in Oosterhout - verkocht
- opdrachtgever - PPB

In het centrum van de bruisende stad Oosterhout ligt dit kleinschalige nieuwbouwcomplex met 4 appartementen. Aan de voorzijde liggen de appartementen aan de Bredaseweg. Ieder appartement heeft een stenen berging en een eigen parkeerplaats.

4 nieuwbouw appartementen in Oosterhout
 


Rentmeesterhof in Tilburg - 4 woningen

- 4 nieuwbouw woningen in Tilburg - verkocht
- opdrachtgever - Hoefnagel

Aan het Rentmeesterhof, in de wijk Hasselt, in Tilburg zijn de laatste 4 woningen verkocht met behulp van onze nieuwbouwmakelaars. Leuke drive in woningen met volop mogelijkheden.

4 nieuwbouw woningen in Tilburg
 
 

Brandepoortbastion in Geertruidenberg - 52 woningen en 46 appartementen

- 52 nieuwbouw woningen in Geertruidenberg - verkocht
- 46 nieuwbouw appartementen in Geertruidenberg - verkocht
- opdrachtgever - BAM & WSG

Direct aan het water van de Donge, op loopafstand van het centrum van Geertruidenberg én Raamsdonksveer, dat is het Brandepoortbastion. In dit bastion vindt u ook de apotheek en huisartsen. Unieke ligging aan het water.

Nieuwbouw Brandepoortbastion in Geertruidenberg
 
 

Anemoonlaan in Raamsdonksveer - 20 woningen

- 20 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - Volksbelang

20 Woningen speciaal voor starters. Woningcorporatie Volksbelang bouwt in samenwerking met twee van haar partners -Markt 38 Architectuur en Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden - 20 starterswoningen aan de Anemoonlaan in Raamsdonksveer. Volksbelang is na een prijsvraag door de gemeente voor dit project geselecteerd.

Nieuwbouw Anemoonlaan in Raamsdonksveer
 
 

Villa Waterranonkel in Waalwijk - 63 forumwoningen

- 63 nieuwbouw woningen in Waalwijk - verkocht
- opdrachtgever - Van Wijnen Projectontwikkeling

In Landgoed Driessen zijn deze prachtige woningen en appartementen gebouwd. Deze woonwijk heeft alles wat nodig is, inclusief sportvelden en een school.

Nieuwbouw Landgoed Driessen in Waalwijk
 
 

Sluisakker in Raamsdonk - 6 woningen

- 6 nieuwbouw woningen in Raamsdonk - verkocht
- opdrachtgever - Verschure Beheer BV

Aan de Sluisakker in Raamsdonk zijn 6 woningen gebouwd, een mix van bungalows, twee onder een kapwoningen en een vrijstaand huis.

Nieuwbouw Sluisakker in Raamsdonk
 
 

Nico Staalstraat in Hank - 7 vrijstaande woningen

- 7 nieuwbouw vrijstaande woningen in Hank - verkocht
- opdrachtgever - Van Hemert Groep

Aan de voet van de Buitendijk liggen 7 unieke vrijstaande villa’s. De villa’s worden gebouwd onder stijlvolle architectuur met gebruikmaking van eersteklas materialen. De met riet bedekte daken maken deze royale villa’s tot een waar lust voor het oog.

7 nieuwbouw woningen in Hank
 
 

Strijenlaan in Geertruidenberg - 9 bouwkavels

- 9 bouwkavels - verkocht
- opdrachtgever - WSG

Op het voormalige LTS terrein zijn 9 bouwkavels verkocht. Inmiddels staan hier prachtige vrijstaande woningen. Naast de woningen ligt voetbalvereniging Right'oh en de Veste. De wijk bestaat uit de straten Van Beverenlaan, Strijenpad en Strijenlaan.

9 bouwkavels in Geertruidenberg
 
 

Achter de Hoeven in Raamsdonksveer - 42 woningen en 8 appartementen

- 42 nieuwbouw woningen in Raamsdonksveer - verkocht
- 8 nieuwbouw appartementen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - WSG

Tussen de Maasdijk en bedrijventerrein Dombosch in Raamsdonksveer, ligt de wijk Achter de Hoeven. Aan het Maalderijplein ligt een speeltuintje. Het Dongemond College ligt om de hoek.

Nieuwbouw Achter de Hoeven in Raamsdonksveer
 
 

De Kroon in Raamsdonksveer - 25 appartementen

- 25 nieuwbouw appartementen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - Dongemond Totaalbouw

Aan de Wilhelminalaan in Raamsdonksveer liggen de luxe appartementen van Residentie De Kroon. Slechts 3 appartementen per woonlaag. Comfortabel wonen midden in het centrum.

Nieuwbouw de Kroon in Raamsdonksveer
 
 

Oostpolder in Raamsdonksveer - 75 woningen en appartementen

- 75 nieuwbouw appartementen en woningen in Raamsdonksveer - verkocht
- opdrachtgever - Planoform

Aan het Kardeel, achter de Keizersdijk in Raamsdonksveer, ligt de wijk Oostpolder. Tegenover de wijk ligt de molen d'Onvermoeide. In het midden van de wijk ligt een speeltuintje.

Nieuwbouw Oostpolder in Raamsdonksveer
 
 

Bergse Poort in Geertruidenberg - 80 woningen en appartementen

- 80 nieuwbouw appartementen en woningen in Geertruidenberg - verkocht
- opdrachtgever - Van Hemert

Op de plaats van de voormalige uienfabriek is de woonwijk de Bergse Poort gerealiseerd. De passantenhaven is de ideale aanlegplaats voor toeristen, die de historische markt van Geertruidenberg bezoeken.

Nieuwbouw Bergse Poort in Geertruidenberg
 
 

De Biezen in Dongen - +100 woningen

- +100 nieuwbouw woningen in Dongen - verkocht
- opdrachtgever - Roosdom Tijhuis

Vlakbij voetbal vereniging Dongen is de wijk De Biezen gerealiseerd. Vanuit de Procureurweg zijn het centrum van Dongen en 's-Gravenmoer eenvoudig bereikbaar.

Nieuwbouw de Biezen in Dongen
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen