Mijn favorieten

Makelaar Raamsdonksveer

Raamsdonksveer is geen heel groot dorp, maar toch zijn er veel makelaars actief. De verkoop of aankoop van een woning is een spannende gebeurtenis, die je waarschijnlijk maar een paar keer in jouw leven doet. Het is daardoor verstandig om een makelaar in de arm te nemen. De makelaar helpt je namelijk bij het vaststellen van de prijs en maakt een inschatting van de opbrengst en verkoopduur van jouw huis. Ook bij de aankoop van een woning krijg je advies over de hoogte van het bod en de ontbindende voorwaarden. Kies voor zekerheid, schakel een makelaar in en voorkom vervelende verrassingen achteraf.

Wat maakt Verbrugge Makelaardij anders dan al die andere makelaars in Raamsdonksveer? Ons grote team neemt jou alle zorgen uit handen bij de aanschaf en verkoop van jouw woning. Wij weten hoe we huizen moeten verkopen. Niet voor niets zijn we in 2018, 2017 en 2016 de best verkopende makelaar in Raamsdonksveer en omgeving.


 

Gratis waardebepaling Raamsdonksveer

Wat is de (over)waarde van mijn huis in Raamsdonksveer?

Het kriebelt... Je overweegt jouw woning te verkopen of je hebt een huis gezien dat je wilt kopen? Dan wil je natuurlijk weten wat financieel haalbaar mogelijk is, zeker in combinatie met jouw hypotheek. De eerste stap is dan een waardebepaling van jouw huis. Verbrugge Makelaardij is de makelaar in Raamsdonksveer die graag bij je de waarde bepaalt. Gratis en geheel vrijblijvend komen we bij je langs. Na afloop krijg je van onze makelaar een goed onderbouwde waarde, vraagprijs en opbrengst. Ook schetsen wij een duidelijk beeld van de eventuele vervolgstappen.

Een vrijblijvende en gratis waardebepaling van jouw woning in Raamsdonksveer aanvragen? Ga direct naar waardebepaling Raamsdonksveer.

Gratis waardebepaling huis aanvragen

Kosten makelaar Raamsdonksveer

De kosten van een makelaar kunnen flink van elkaar verschillen. De meeste makelaars in Raamsdonksveer hanteren een vast bedrag aan opstartkosten voor het opstarten van de verkoop. Daarnaast rekenen ze courtage, een percentage over de verkoopprijs.

Voorkom onaangename verrassingen achteraf, doe vooraf goed onderzoek naar de kosten. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten. Andere makelaars presenteren jou een lage courtage, maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die jou verleiden met een lage courtage, maar komen later met verborgen kosten. Extra kosten voor bijvoorbeeld de fotograaf, het opnemen van een woningvideo en plaatsing op Funda.

Goedkoop of duurkoop? Lage kosten van een makelaar zijn natuurlijk fijn, maar kijk ook eens kritisch naar de verkoopresultaten van de makelaar. Te koop zetten is één, verkopen is twee. Tip: op Funda kun je precies zien welke huizen recent verkocht zijn in Raamsdonksveer en door welke makelaar.

Verbrugge Makelaardij rekent een scherpe courtage bij verkoop en een opstarttarief. Je krijgt vooraf duidelijkheid over de kosten van de complete dienstverlening. Volledig transparant, zonder verborgen kosten.

Ben je benieuwd naar onze tarieven voor de verkoop van jow huis? Nodig een makelaar uit voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0162-521297 voor het inplannen van een afspraak.
 

Verkoopmakelaar Raamsdonksveer

Jouw huis verkopen, dat is heel erg spannend. Verbrugge Makelaardij is de makelaar in Raamsdonksveer die je rust gaat bezorgen. Wij nemen jouw zorg uit handen en begeleiden van A tot Z de verkoop. Dat doen wij anders, opvallend en actief.

Kies ons niet als jij een traditionele makelaar zoekt! Een bord in de tuin....., op Funda plaatsen..... en wachten. Voor het beste verkoopresultaat is echt meer nodig.


Kenmerkend voor Verbrugge Makelaardij

» scherpe tarieven
» extreem uitgebreide presentatie, uniek in makelaarsland
» jouw huis bovenaan in Funda
» zeer actief op Facebook en Instagram
» 2 vestigingen, 24/7 bereikbaar
» 12 actieve medewerkers, veel contacten met kopers
» meer dan 150 verkopen per jaar, best verkopende makelaar in Raamsdonksveer


Graag komen wij bij jou langs voor een uitleg van onze verschillende marketingmethodes. Je wilt toch ook dat jouw huis opvalt? Neem contact met ons op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend gesprek met een makelaar.

Gratis waardebepaling huis aanvragen

Aankoopmakelaar Raamsdonksveer

Het huis van jouw dromen koop je maar een paar keer in je leven. Er komt dan ook veel emotie kijken bij de aankoop van een woning. Wees verstandig en neem een deskundige aankoopmakelaar in de arm. 

De aankoop van jouw nieuwe woning is een heel traject. Verbrugge Makelaardij wil je graag helpen, ontzorgen en begeleiden in dit traject. Besef goed dat bij een bezichtiging de verkopend makelaar van dat huis niet voor je werkt, maar voor de verkoper van het huis.

De aankoopmakelaar van Verbrugge stelt juist altijd jouw belang voorop. Naast een beoordeling van de technische staat van de woning, doet de aankoopmakelaar ook de onderhandelingen. En dat doet de makelaar stevig, om een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor jou te realiseren. Verder krijg je begeleiding bij de aankoop en krijg je antwoord op al jouw vragen.

De kosten van onze aankoopmakelaar bestaan uit een vast tarief plus een percentage over het bedrag dat van de vraagprijs af gaat. Ook de makelaar heeft dus baat bij een zo laag mogelijke aankoopprijs. Meer weten over deze dienst en het stappenplan? Vraag een gratis informatief gesprek aan of kijk voor meer informatie op https://www.verbrugge.com/makelaar/huiskopen/.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen