Mijn favorieten

Makelaar Geertruidenberg

Geertruidenberg is geen grote stad, maar toch zijn er veel makelaars actief. De verkoop of aankoop van een woning is een spannende gebeurtenis, die u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven doet. Het is daardoor verstandig om een makelaar in de arm te nemen. De makelaar helpt u namelijk bij het vaststellen van de prijs en maakt een inschatting van de opbrengst en verkoopduur van uw huis. Ook bij de aankoop van een woning krijgt uw advies over de hoogte van het bod en de ontbindende voorwaarden. Kies voor zekerheid, schakel een makelaar in en voorkom vervelende verrassingen achteraf.

Er is geen makelaar gevestigd in Geertruidenberg. De makelaars die huizen verkopen in Geertruidenberg zitten in Raamsdonksveer. Wat maakt Verbrugge Makelaardij anders dan al die andere makelaars in Raamsdonksveer? Ons grote team neemt u alle zorgen uit handen bij de aanschaf en verkoop van uw woning. Wij weten hoe we huizen moeten verkopen. Niet voor niets zijn we in 2018, 2017 en 2016 de best verkopende makelaar in Geertruidenberg en omgeving.


 

Gratis waardebepaling Geertruidenberg

Wat is de (over)waarde van mijn huis in Geertruidenberg?

Het kriebelt... U overweegt uw woning te verkopen of u heeft een huis gezien dat u wilt kopen? Dan wilt u natuurlijk weten wat financieel haalbaar mogelijk is, zeker in combinatie met uw hypotheek. De eerste stap is dan een waardebepaling van uw huis. Verbrugge Makelaardij is de makelaar in Geertruidenberg die graag bij u de waarde bepaalt. Gratis en geheel vrijblijvend komen we bij u langs. Na afloop krijgt u van onze makelaar een goed onderbouwde waarde, vraagprijs en opbrengst. Ook schetsen wij een duidelijk beeld van de eventuele vervolgstappen.

Een vrijblijvende en gratis waardebepaling van uw woning in Geertruidenberg aanvragen? Ga direct naar waardebepaling Geertruidenberg.

Gratis waardebepaling huis aanvragen

Kosten makelaar Geertruidenberg

De kosten van een makelaar kunnen flink van elkaar verschillen. De meeste makelaars in Geertruidenberg hanteren een vast bedrag aan opstartkosten voor het opstarten van de verkoop. Daarnaast rekenen ze courtage, een percentage over de verkoopprijs.

Voorkom onaangename verrassingen achteraf, doe vooraf goed onderzoek naar de kosten. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten. Andere makelaars presenteren u een lage courtage, maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die u verleiden met een lage courtage, maar komen later met verborgen kosten. Extra kosten voor bijvoorbeeld de fotograaf, het opnemen van een woningvideo en plaatsing op Funda.

Goedkoop of duurkoop? Lage kosten van een makelaar zijn natuurlijk fijn, maar kijk ook eens kritisch naar de verkoopresultaten van de makelaar. Te koop zetten is één, verkopen is twee. Tip: op Funda kunt u precies zien welke huizen recent verkocht zijn in Geertruidenberg en door welke makelaar.

Verbrugge Makelaardij rekent een scherpe courtage bij verkoop en een opstarttarief. U krijgt vooraf duidelijkheid over de kosten van de complete dienstverlening. Volledig transparant, zonder verborgen kosten.

Bent u benieuwd naar onze tarieven voor de verkoop van uw huis? Nodig een makelaar uit voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0162-521297 voor het inplannen van een afspraak.
 

Verkoopmakelaar Geertruidenberg

Uw huis verkopen, dat is heel erg spannend. Verbrugge Makelaardij is de makelaar in Geertruidenberg die u rust gaat bezorgen. Wij nemen uw zorg uit handen en begeleiden van A tot Z de verkoop. Dat doen wij anders, opvallend en actief.

Kies ons niet als u een traditionele makelaar zoekt! Een bord in de tuin....., op Funda plaatsen..... en wachten. Voor het beste verkoopresultaat is echt meer nodig.


Kenmerkend voor Verbrugge Makelaardij

» scherpe tarieven
» extreem uitgebreide presentatie, uniek in makelaarsland
» uw huis bovenaan in Funda
» zeer actief op Facebook en Instagram
» 2 vestigingen, 24/7 bereikbaar
» 12 actieve medewerkers, veel contacten met kopers
» meer dan 150 verkopen per jaar, best verkopende makelaar in Geertruidenberg


Graag komen wij bij u langs voor een uitleg van onze verschillende marketingmethodes. U wilt toch ook dat uw huis opvalt? Neem contact met ons op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvend gesprek met een makelaar.

Gratis waardebepaling huis aanvragen

Aankoopmakelaar Geertruidenberg

Het huis van uw dromen koopt u maar een paar keer in uw leven. Er komt dan ook veel emotie kijken bij de aankoop van een woning. Wees verstandig en neem een deskundige aankoopmakelaar in de arm. 

De aankoop van uw nieuwe woning is een heel traject. Verbrugge Makelaardij wil u graag helpen, ontzorgen en begeleiden in dit traject. Besef goed dat bij een bezichtiging de verkopend makelaar van dat huis niet voor u werkt, maar voor de verkoper van het huis.

De aankoopmakelaar van Verbrugge stelt juist altijd uw belang voorop. Naast een beoordeling van de technische staat van de woning, doet de aankoopmakelaar ook de onderhandelingen. En dat doet de makelaar stevig, om een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u te realiseren. Verder krijgt u begeleiding bij de aankoop en krijgt u antwoord op al uw vragen.

De kosten van onze aankoopmakelaar bestaan uit een vast tarief plus een percentage over het bedrag dat van de vraagprijs af gaat. Ook de makelaar heeft dus baat bij een zo laag mogelijke aankoopprijs. Meer weten over deze dienst en het stappenplan? Vraag een gratis informatief gesprek aan of kijk voor meer informatie op https://www.verbrugge.com/makelaar/huiskopen/.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen