Mijn favorieten

Funda Raamsdonksveer

Jouw huis bovenaan op Funda Raamsdonksveer? Dat is één van de meest gebruikte zoekterm in Google door woningzoekers. Ze zijn op zoek naar een nieuw huis in Raamsdonksveer, dus typen ze deze zoekwoorden in Google in. Voor woningverkopers blijft Funda een belangrijke verkooptool. De presentatie van je huis moet goed zijn. Een eerste indruk kun je maar een keer maken.
 

Makelaar bekend met Funda


Woningzoekers starten hun zoektocht vaak op Funda. Zeker zoekers naar huizen in Raamsdonksveer en omliggende plaatsen zoals Geertruidnberg en Raamsdonk. Een goede hoofdfoto is daarbij ontzettend belangrijk. Op basis van de eerste foto beslist een bezoeker of hij verder naar jouw huis gaat kijken. Onze makelaars kennen de presentatiemogelijkheden van Funda. Ze weten hoe ze jouw huis kunnen laten opvallen tussen de zoekresultaten.
 

Perfecte presentatie op Funda


Zodra de bezoeker de hoofdfoto op Funda aanklikt, komt hij op de volledige presentatie van jouw huis. Direct vallen de eerste 6 foto's op. Die bepalen of bezoekers alle foto's gaan bekijken. Sommige makelaars plaatsen daar algemene foto's van de voorkant van het huis en de voordeur. Dat doen wij anders. De eerste 6 foto's zijn de hoogtepunten van het huis, zodat de bezoeker blijft hangen en meer foto's wil zien. Na het bekijken van de foto's kan hij kiezen voor plattegronden en 360 graden foto's.

De plattegronden bevatten afmetingen van alle ruimtes, zodat potentiële kopers exact weten hoe groot het huis is. Ook de afmetingen van de voor- en achtertuin staan in de plattegrond. Dat doen nog maar weinig makelaars... De 360 graden foto's helpen vooral de kijkers die willen kopen. Ze kunnen na afloop van de bezichtiging nog eens kijken hoe een ruimte eruit zag. De antwoorden op vragen zoals "waar zit de verwarming, hoeveel stopcontacten of kan er een raam open?" zijn prima terug te vinden op deze foto's. Via onze matterport reportage (3D poppenhuis) kun je door het hele huis lopen zonder te bezichtigen. 

Bekijk hier een voorbeeld van matterport.
 

Onderscheidende verkooptools

Als NVM-makelaar meldem wij jouw woning in Raamsdonksveer op Funda aan. Naast een volledige presentatie kunnen we nog veel meer doen. Op Funda kunnen we jouw huis tusse de topposities zetten of laten opvallen met een promolabel. Natuurlijk doen we nog veel meer dan alleen je huis op Funda plaatsen. Eerst gaan we in ons zoekersbestand kijken of we een directe match hebben. Ongeveer 1.500 mensen hebben een zoekopdracht bij Verbrugge lopen. Mocht daar geen koper tussen zitten, dan benaderen we de Facebook volgers. Nadat de woning op Funda staat is de eerste deel van het verkoopplan afgerond. Bijna altijd levert dit 1 of meerdere bezichtigingen op. Mocht het toch niet lukken, dan gaan we door naar fase 2. In een persoonlijk gesprek legt de makelaar je graag meer uit.
 
Wil je meer weten over de verkooptools voor jouw huis?
Neem contact met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen