Mijn favorieten

Funda Oosterhout

Funda Oosterhout is een veel gebruikte zoekopdracht in Google door woningzoekenden. Dat is niet zo vreemd. Veel potentiële kopers beginnen hun zoektocht namelijk online. Ze zijn op zoek naar het woningaanbod in Oosterhout en typen deze combinatie van woorden in de zoekmachine van Google in. Wanneer je jouw woning gaat verkopen is het belangrijk om goed zichtbaar en vindbaar te zijn op Funda. Verbrugge Makelaardij helpt je bij een goede presentatie en hoge ranking op deze populaire woningsite.
 

De expertise van een actieve makelaar


Jouw huis bovenaan met een goede presentatie op Funda is essentieel. Zeker in de huidige woningmarkt van Oosterhout of omliggende plaatsen als Oosteind, Den Hout, Teteringen en Dorst. Funda is de dominante woningsite en mensen beginnen de zoektocht naar een appartement of woning meestal op deze website. Verbrugge makelaardij heeft de expertise in huis om ervoor te zorgen dat jouw huis in Oosterhout gezien wordt.
 

Jouw woning perfect op Funda


Een perfecte presentatie van je woning op Funda bestaat uit een aantal onderdelen. Het begint met een goede hoofdfoto. Dat is de eerste foto die je ziet in het overzicht van te koop staande huizen op Funda. Samen met de vraagprijs zorgt dat voor een eereste indruk en klikken mensen wel of niet op jouw woning. De volgende gegevens staan in het eerste resulatenoverzicht:

» Foto
» Adresgegevens
» Vraagprijs
» Woonoppervlakte / perceeloppervlakte / aantal kamers
» Verkopende makelaar

Past deze informatie bij de wensen van de woningzoekende, dan klikt men op je huis en opent de volledige presentatie van het huis. Eerst kijkt men de foto's en daarna pas de omschrijving en de kenmerken van het huis. Je zult dit wel herkennen als je zelf naar huizen kijkt. De eerste 6 foto's zijn daarbij belangrijk om de kijker vast te houden. Sommige makelaars zetten daar meerdere foto's van de voorkant, de hal en het toilet. Wij zetten daar de foto's van de pluspunten van het huis. Zo verleiden wij de kijker om alle foto's te bekijken en niet gelijk de woningpagina te verlaten. Naast goede foto's verzorgen wij ook 360 graden foto's (makkelijk om details te zien) en plattegronden met afmetingen van alle ruimtes en zelfs van de tuin. Uit onderzoek blijkt dat deze informatie zeer wordt gewaardeerd doo potentiële kopers. Men krijgt een compleet beeld van het huis en het perceel.
 

Bovenaan in Funda

Als je ervoor kiest om je huis in Oosterhout via Verbrugge Makelaardij te verkopen, zorgen wij ervoor dat jouw huis bovenaan in Funda komt. Ons team kent de formule van Funda en weet hoe jouw huis bovenaan staat en dus veel bekeken gaat worden. En dat is wat je wilt als je je huis te koop zet. Dat levert meer aanvragen voor een bezichtiging aan. Jouw huis op Funda zetten kan iedere makelaar, maar bovenaan zetten is een vak apart. Kies voor een Funda expert.

Het werkt eigenlijk net als op Google. Als jouw zoekresultaat (lees huis) hoog op de 1e pagina staat wordt er op geklikt. Klinkt best logisch toch?


Meer verkooptools voor jouw huis

Als NVM makelaar melden we jouw woning in Oosterhout natuurlijk aan op Funda. Maar we doen nog veel meer. Wij kennen zo'n 1.100 woningzoekenden en die matchen we met jouw huis. En de duizenden volgers op Facebook en Instagram wachten met smart op nieuwe huizen.
 
Wil je meer weten over onze unieke verkooptools?
Neem contact met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen