Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Harmoniestraat 5 in Oosterhout 4902 PZ

Harmoniestraat 5

4902 PZ Oosterhout
Huurprijs € 890,- p.m.
Verhuurd

Omschrijving

Wilt u graag in een appartement wonen op de begane grond met tuin? Dan is dit uw kans! Op een ideale locatie in Oosterhout bevindt zich dit fraaie appartement met ruime tuin op het zuiden! Dit appartement is netjes afgewerkt en instap klaar, heeft een lichte woonkamer en twee slaapkamers. Daarnaast heeft het een tuin op het zuiden met aparte schuur en achterom. Het is zeer geschikt voor starters...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2013 Woonoppervlakte 58 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Verkopende makelaar

Anita Vos

Omschrijving

Wilt u graag in een appartement wonen op de begane grond met tuin? Dan is dit uw kans! Op een ideale locatie in Oosterhout bevindt zich dit fraaie appartement met ruime tuin op het zuiden! Dit appartement is netjes afgewerkt en instap klaar, heeft een lichte woonkamer en twee slaapkamers. Daarnaast heeft het een tuin op het zuiden met aparte schuur en achterom. Het is zeer geschikt voor starters en mensen die gelijkvloers willen wonen. 

Indeling:
De hal is alleen toegankelijk voor bewoners.

De lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een geïntegreerde keuken in lichte kleurstelling.

Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer gelegen. Deze is aan de achterzijde voorzien van een screen.
Via de kleinste slaapkamer is de zonnige achtertuin toegankelijk.

De woning heeft een aparte technische ruimte waar zich de cv-ketel en de mechanische installatie bevindt. Hier vindt u tevens een aansluiting voor de wasmachine.

De badkamer is voorzien van wastafel en een inloopdouche.

Het separaat toilet met fontein grenst aan de hal.

Deze woning heeft een tuin, berging aan de achterzijde van de tuin en een achterom.

De tuin is op het zuiden gelegen.

Bijzonderheden:

De woning is te huur vanaf 1 mei 2019.

HUURVOORWAARDEN
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

INKOMENSNORM
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) circa 3 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Dit is ter beoordeling van Verbrugge en afhankelijk van het type en de huurprijs. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor de helft meegerekend.
Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.
Extra inkomen uit overwerk wordt alleen meegerekend indien dit beroepsmatig is en een structureel onderdeel uitmaakt van het jaarinkomen.
Wanneer er sprake is van opbrengst uit verkoop eigen woning, dient een kopie van de jaaropgave van de hypotheek en een kopie van de koopovereenkomst bijgevoegd te worden.

WERKGEVERSVERKLARING
Op het inschrijfformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient origineel en van recente datum te zijn voorzien en te worden ondertekend door de werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u een recente loonstrook bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft (zoals bijvoorbeeld pensioengerechtigden), dient u een recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen.

Zelfstandigen dienen een volledige, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans (uitgebreide winst- en verliesrekening) van de afgelopen twee jaar te overleggen. Tevens is een bankgarantie vereist. Zelfstandigen dienen tenminste één jaar zaak te hebben gevoerd.
Indien ook het eigen vermogen meegerekend dient te worden dient hier ook een opgave van te worden meegezonden.
Tevens dient een kopie van een geldig legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

Verklaring eigenaar/beheerder/hypotheekhouder(s):
Op het inschrijfformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheek-houdersverklaring.

HUURPERIODE
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor 24 maanden.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 890,- per maand Waarborgsom € 1.780,- Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2013 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 58 m² Externe bergruimte 12 m² Inhoud 224 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2013, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 44 m² (8.7 m bij 6.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente OOSTERHOUT Sectie M Perceelnummer 6162 Index A3 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente OOSTERHOUT Sectie M Perceelnummer 6162 Index A21 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Harmoniestraat 5, 4902 PZ Oosterhout

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.