Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Raamsdonk 4944 XN

De Lage Meenten

4944 XN Raamsdonk

Omschrijving

Met genoegen presenteren wij u het nieuwbouwproject “De Lage Meenten” te Raamsdonk. De Lage Meenten is een onderdeel van het masterplan De Wim Boonsstraat. De Wim Boonsstraat wordt een aantrekkelijke, ruim opgezette woonwijk met een zeer groene, landelijke uitstraling met behoud van de dorpse sfeer. In het masterplan is rekening gehouden met geschikte woningen voor jong en oud. Zo ontstaat er een...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 219.500,- tot € 309.000,- Gebruiksoppervlakte 105 m² t/m 138 m² Inhoud 394 m³ t/m 447 m³ Perceeloppervlakte 119 m² t/m 201 m² Start Verkoop 24-05-2018 Aantal kavels 7 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Met genoegen presenteren wij u het nieuwbouwproject “De Lage Meenten” te Raamsdonk. De Lage Meenten is een onderdeel van het masterplan De Wim Boonsstraat. De Wim Boonsstraat wordt een aantrekkelijke, ruim opgezette woonwijk met een zeer groene, landelijke uitstraling met behoud van de dorpse sfeer. In het masterplan is rekening gehouden met geschikte woningen voor jong en oud. Zo ontstaat er een grote variatie in woning typologieën voor starters, doorstromers, gezinnen en alleenstaanden. Het plan bevindt zich vooraan en vormt hiermee de entree van de nieuwbouwwijk.

De Lage Meenten bestaat uit een ontwikkeling van in totaal 7 energie neutrale woningen, met daarin 4 twee-onder-een-kapwoningen 2 hoekwoningen en een tussenwoning. Binnen elk type zijn meerdere keuzes mogelijk voor de indeling van de woning. Op deze manier ontstaat er een stukje maatwerk om de woning naar wens in te vullen.

De Lage Meenten ligt binnen minimale loopafstand van de dorpskern van Raamsdonk met haar voorzieningen. Daarnaast bevindt het plan zich op 100 meter van een basisschool en ligt ook het kerkplein om de hoek. Voor een uitgebreider aanbod van voorzieningen kan men uitwijken naar het naastgelegen dorp Raamsdonkveer. Binnen 10 minuten kunt u midden in het centrum van Raamsdonkveer staan. Kortom in Raamsdonk woont u in alle rust, heeft u de ruimte en heeft u het gemak van de voorzieningen binnen handbereik.

RAAMSDONK
Het Brabantse dorp Raamsdonk vormt samen met de dorpen Raamsdonkveer en Geertruidenberg de gemeente Geertruidenberg. Raamsdonk bevindt zich tussen de dorpen Waspik en Raamsdonkveer en ligt vlakbij de steden Oosterhout en Breda. Van origine werd het dorp Raamsdonk doorsneden door de voormalige Langstraatspoorlijn, wat nu bekend staat als het Halvezolenpad. Daarnaast staat het dorp bekend om de Lambertuskerk, de Sint-Bavokerk, de uitgestrekte landerijen en historische boerderijen die het dorp rijk is.
In Raamsdonk wonen ruim 2.200 mensen in de rust van het landelijk gelegen dorp. Niet alleen de bewoners, maar ook de bezoekers genieten van een uitstekende bereikbaarheid. Raamsdonk ligt nabij de rijkswegen A27 en A59, binnen no-time bevindt u zich op de routes Utrecht/Breda of Zierikzee/’s-Hertogenbosch. Tevens is Raamsdonk niet alleen per auto goed te bereiken, maar ook zijn er diverse buslijnen en wordt het dorp doorkruist door de fietsroute De Halve Zolenlijn.
Door de uitstekende bereikbaarheid, kunt u gemakkelijk gebruik maken van de voorzieningen in de nabije omgeving. Een gezellige dag naar de Efteling of genieten van de uitgestrekte natuurgebieden De Loonse en Drunense Duinen en De Biesbosch behoren allemaal tot de mogelijkheden. Al deze voorzieningen binnen handbereik maken de regio dan ook uniek voor toerisme en recreatie.
U bent dus van harte welkom in Raamsdonk!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 219.500,- - € 309.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 105 m² t/m 138 m² Inhoud 394 m³ t/m 447 m³ Perceeloppervlakte 119 m² t/m 201 m² Start Verkoop 24-05-2018 Aantal kavels 7 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis

Foto's

Route van naar , 4944 XN Raamsdonk
 • Verkocht
   in Raamsdonk 4944 XN
  Prijs € 309.000,- tot € 309.000,- Status Verkocht
  Type A - 2-onder-1-kapwoning
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Raamsdonk 4944 XN
  Prijs € 229.500,- tot € 229.500,- Status Verkocht
  Type C - Eindwoning
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Raamsdonk 4944 XN
  Prijs € 265.000,- tot € 265.000,- Status Verkocht
  Type B - Hoekwoning
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Raamsdonk 4944 XN
  Prijs € 219.500,- tot € 219.500,- Status Verkocht
  Type D - Tussenwoning
  Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.