Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Raadhuisstraat 8 in Waspik 5165 CH

Raadhuisstraat 8

5165 CH Waspik
Huurprijs € 325,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In het Rabobank pand aan de Raadhuisstraat 8 te Waspik verhuurd stichting ’t Binnenhof winkel- en kantoorruimtes. Gezien er vanaf eind januari 2020 een aantal ruimtes leeg staan zijn deze weer beschikbaar voor de verhuur.

’t Binnenhof is een initiatief in samenwerking met de Rabobank voor ondernemers (ook starters) om het dorpshart van Waspik levendig te houden met winkels, diensten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 24 m² In units vanaf 24 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het Rabobank pand aan de Raadhuisstraat 8 te Waspik verhuurd stichting ’t Binnenhof winkel- en kantoorruimtes. Gezien er vanaf eind januari 2020 een aantal ruimtes leeg staan zijn deze weer beschikbaar voor de verhuur.

’t Binnenhof is een initiatief in samenwerking met de Rabobank voor ondernemers (ook starters) om het dorpshart van Waspik levendig te houden met winkels, diensten en eetgelegenheid. Kortom, primair voor de bevolking van Waspik en omstreken.

De winkelruimtes kunnen gehuurd worden voor het leveren van diensten, zoals bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste,
nagelstyliste, strijkservice, telefoonreparatiewinkel, lunchroom, etc.. Ook een ondernemer voor een winkel met naaispullen, kleding of iets dergelijks behoort tot de mogelijkheden. Kortom, we staan in overleg voor alles open!

De huur voor deze winkels is zeer acceptabel. Vanaf 325 euro exclusief btw per maand kunt u al een dergelijke winkelruimte huren.

Naast de kale huurprijs wordt tevens een bedrag gerekend voor servicekosten á € 65,00 exclusief btw per maand. Daarnaast een voorschot voor de energiekosten á € 60,00 exclusief btw per maand. Kortom, voor € 450,00 exclusief btw per maand kunt u al een eigen winkelruimte huren.

Momenteel zijn er diverse ruimtes beschikbaar van verschillende afmetingen. Nieuwsgierig naar welke ruimtes informeer dan even via de makelaar.

HUURVOORWAARDEN

HUURPERIODE:
Huurperiode in overleg.

HUURBETALING:
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

INDEXERING:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

OPLEVERING:
In overleg.

BTW:
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

ZEKERHEIDSTELLING:
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW).

OVEREENKOMST:
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken huurovereenkomst Winkelruimte 2012 met bijbehorende de Algemene Bepalingen Winkelruimte 2012.

BIJZONDERHEDEN:

VOORBEHOUD:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 325,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 125,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 24 m² Verkoopoppervlakte 24 m² Frontbreedte 300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 24 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
24 m²
In units vanaf
24 m²
Verkoop vloeroppervlakte
24 m²
Frontbreedte
300 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Raadhuisstraat 8, 5165 CH Waspik

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen