Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hoevestein 23 in Oosterhout 4903 SE

Hoevestein 23

4903 SE Oosterhout
Huurprijs € 95,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij zijn gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 325 m² In units vanaf 325 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij zijn gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Ligging en bereikbaarheid:
De voor verhuur en verkoop beschikbare kantoorruimte is gelegen op kantorenpark Hoevestein en is gesitueerd direct nabij de afrit Oosterhout- Zuid aan de A-27 (Utrecht-Breda).

Het geheel betreft een vrijstaand kantoorobject bestaande uit 3 verdiepingen. De begane grondvloer en tweede verdieping zijn thans verhuurd.

Oppervlakte:
Het geheel heeft een totaal bruto vloeroppervlakte (BVO) van ca. 900 m². Deelverhuur mogelijk vanaf circa 120 m² bvo/ 110 m² vvo.

Voorzieningen:

- Lift installatie;
- Nieuwe LED verlichting
- Recent geschilderd/ gesaust
- Topkoeling;
- Geluiddempende plafondplaten;
- Vitrage;
- Kabelgoten;
- Alarminstallatie;
- Bellentableau met camerasysteem;
- Buitenzonwering (gedeeltelijk);
- Projecttapijt;
- Kamer indeling deels middels hardhouten kozijn met dubbelglas/ gasbeton wanden;
- Pantry;
- Dubbele sanitaire groep + invaliden toilet

Parkeren:
Aan de voorzijde op eigen terrein.

Huurprijs:
€ 95,- per m² per jaar (te vermeerderen met BTW).

Vraagprijs: € 775.000,- k.k. (exclusief eventuele BTW).
Financieringsmogelijkheden via verkoper is mogelijk!

Huurperiode:
In onderling overleg.

Opleveringsdatum:
In onderling overleg.

Waarborgsom:
3 x maandelijkse betalingsverplichting inclusief BTW;
Huurindex: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De overige huurcondities zullen worden opgesteld conform de “Huurovereenkomst kantoorruimte” en bijbehorende “Algemene Bepalingen” zoals door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Btw:
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Indien dit het geval is wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voor meer informatie over het geldende bestemmingsplan kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de Gemeente Oosterhout.

VOORBEHOUD:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Verbrugge Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 95,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 325 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 14 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 325 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
325 m²
In units vanaf
325 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Topkoeling
Verzamelgebouw
Vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Route van naar Hoevestein 23, 4903 SE Oosterhout

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.