Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Innovatiepark 14 in Oosterhout 4906 AA

Innovatiepark 14

4906 AA Oosterhout
Huurprijs € 5.425,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Het bedrijventerrein Weststad (ca. 350 ha) is gelegen in de noordwest-hoek van de gemeente langs de A59 en het Wilhelminakanaal. Het is een modern bedrijventerrein dat wordt ontsloten via de weg, het water en het spoor (multimodaliteit).Het bedrijventerrein Weststad omvat 3 fasen c.q. zones. De eerste twee zijn tussen 1980 en 1990 beschikbaar gekomen voor bedrijfsactiviteiten.

Fase 3...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Het bedrijventerrein Weststad (ca. 350 ha) is gelegen in de noordwest-hoek van de gemeente langs de A59 en het Wilhelminakanaal. Het is een modern bedrijventerrein dat wordt ontsloten via de weg, het water en het spoor (multimodaliteit).Het bedrijventerrein Weststad omvat 3 fasen c.q. zones. De eerste twee zijn tussen 1980 en 1990 beschikbaar gekomen voor bedrijfsactiviteiten.

Fase 3 is in 2000 aangelegd. Het terrein heeft met de ontwikkeling van fase 3 ook een zichtlocatie gekregen naar de A59, waar het een directe ontsluiting mee kent. Weststad beschikt ook over diep vaarwater, via de verbinding Wilhelminakanaal. Daarnaast kent Weststad ook een ontsluiting via het spoor, waardoor met recht gesproken kan worden van een multimodaal bedrijventerrein.

De realisatie van de openbare laad- en loskade, in combinatie met de uitbreiding van de overslagkade van de Oosterhoutse Container Terminal (OCT), heeft een kade van maar liefst 340 meter opgeleverd. Op het openbare gedeelte (ca 80 meter) kunnen stukgoederen worden overgeslagen. Met de realisatie van deze kade stimuleert Oosterhout vervoer over water; een dienst waar veel bedrijven op het industrieterrein dankbaar gebruik van maken. Het goederenvervoer zal de komende jaren sterk toenemen. Het is dan ook van belang de capaciteit op de waterwegen beter te benutten door meer goederen over water te vervoeren.

BedrijvenInvesteringsZone Weststad
Per 1 januari 2017 is er een BedrijvenInvesteringsZone (BIZ) ingesteld op Weststad. Het bestuur van BIZ Stichting Weststad bestaat uit vier betrokken ondernemers.

Bedrijvenvereniging Algemeen:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat, waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij zijn gegaan. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, Den Bosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Ligging en bereikbaarheid:
De voor verhuur en verkoop beschikbare bedrijfsruimte met kantoor is gelegen op bedrijventerrein Weststad en is gesitueerd op zichtlocatie aan de A59.

De eigenaar van het pand wil zijn mooie pand met een gebruiker/huurder gaan delen.

Oppervlakte:
Het beschikbare deel voor verhuur heeft een totaal bruto vloeroppervlakte (BVO) van ca. 970 m² bedrijfsruimte en ca. 130 m2 kantoorruimte.

Voorzieningen:

- Fraaie gezamenlijke entree met receptie;
- Geluiddempende plafondplaten;
- Kabelgoten;
- Alarminstallatie;
- Projecttapijt;
- Pantry;
- Dubbele sanitaire groep + invaliden toilet

Parkeren:
Aan de voorzijde op eigen terrein.

Huurperiode:
In onderling overleg.

Opleveringsdatum:
In onderling overleg.

Waarborgsom:
3 x maandelijkse betalingsverplichting inclusief servicekosten.
Huurindex: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De overige huurcondities zullen worden opgesteld conform de “Huurovereenkomst kantoorruimte” en bijbehorende “Algemene Bepalingen” zoals door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

Btw:
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Indien dit het geval is wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voor meer informatie over het geldende bestemmingsplan kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de Gemeente Oosterhout.

VOORBEHOUD:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend bestemd voor geadresseerde en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Verbrugge Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. heeft haar eigen website (extern): https://www.solarisparkmanagement.nl/weststad/
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 5.425,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1100 m² Oppervlakte kantoorruimte 130 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
970 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
130 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Plattegronden

Innovatiepark 14 in Oosterhout 4906 AA

360° Foto's

Route van naar Innovatiepark 14, 4906 AA Oosterhout

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen