Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Vaartweg 10 H in Oosterhout 4905 BL

Vaartweg 10 H

4905 BL Oosterhout
Huurprijs € 1.400,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur:
Bedrijfsruimte van ca. 147 m2 met "nieuwe" kantoorunit van ca. 58 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met 4 parkeerplaatsen, gelegen op bedrijventerrein in een bedrijfsverzamelcomplex op "Statendam Noord" in Oosterhout.

Indeling:
De bedrijfsruimte heeft een gecoate betonvloer en is te betreden via de overheaddeur naast het kantoorgedeelte en via een loopdeur vanuit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 205 m² In units vanaf 147 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te huur:
Bedrijfsruimte van ca. 147 m2 met "nieuwe" kantoorunit van ca. 58 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met 4 parkeerplaatsen, gelegen op bedrijventerrein in een bedrijfsverzamelcomplex op "Statendam Noord" in Oosterhout.

Indeling:
De bedrijfsruimte heeft een gecoate betonvloer en is te betreden via de overheaddeur naast het kantoorgedeelte en via een loopdeur vanuit kantoor. De kantoorunit is te betreden via een loopdeur met entree voorzien van strak stucwerk. In de hal bevinden zich de meterkast, toilet met fonteintje, een kitchenette en een trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal is de kantoorruimte op de begane grond te bereiken. Op de 1e verdieping bevindt zich tevens een kantoor.

Oppervlakte:
- bedrijfsruimte ca. 147 m2;
- kantoorruimte ca. 58 m2;
- verkeersruimte ca. 17 m2;
- toilet-, facilitaire-, techniekruimte ca. 8 m2.

Parkeren:
De unit beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 16.800,-- per jaar exclusief BTW.

Locatie:
Centraal in de Benelux, midden in het hart van Brabant ligt Oosterhout. Oosterhout is met ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ongeveer 100.000 inwoners een stad van formaat. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit de Randstad en Antwerpen via de A27 (Antwerpen, Breda, Utrecht), A16 (Antwerpen, Breda, Rotterdam) en A59 (Breda, 's-Hertogenbosch) hebben veel Benelux georiënteerde bedrijven in het verleden Oosterhout als vestigingsplaats gekozen.

Indexering huurprijs:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus 5 optiejaren.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur (inclusief servicekosten) en BTW.

Opleveringsdatum:
De oplevering kan in overleg per direct.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.400,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 205 m² Oppervlakte kantoorruimte 58 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 147 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
147 m²
In units vanaf
147 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
58 m²
Aantal verdiepingen
2
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie

Video's

Plattegronden

Vaartweg 10 H in Oosterhout 4905 BL Vaartweg 10 H in Oosterhout 4905 BL Vaartweg 10 H in Oosterhout 4905 BL Vaartweg 10 H in Oosterhout 4905 BL Vaartweg 10 H in Oosterhout 4905 BL

360° Foto's

Route van naar Vaartweg 10 H, 4905 BL Oosterhout

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.