Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Centraleweg 14 - 1 in Geertruidenberg 4931 NB

Centraleweg 14 - 1

4931 NB Geertruidenberg
Huurprijs € 27.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Verbrugge Makelaardij biedt u op deze unieke locatie in Geertruidenberg, naast de "Donge Centrale" een vrijstaande bedrijfsruimte met kleinschalige kantoor faciliteiten aan. Het object is voorzien van diverse overheaddeuren. Het aantal toe te wijzen parkeerplaatsen is in nader overleg. Buitenopslag is niet mogelijk. Verhuur van circa 10.000 m² verhard buitenterrein is optioneel.

Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 660 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Verbrugge Makelaardij biedt u op deze unieke locatie in Geertruidenberg, naast de "Donge Centrale" een vrijstaande bedrijfsruimte met kleinschalige kantoor faciliteiten aan. Het object is voorzien van diverse overheaddeuren. Het aantal toe te wijzen parkeerplaatsen is in nader overleg. Buitenopslag is niet mogelijk. Verhuur van circa 10.000 m² verhard buitenterrein is optioneel.

Het gehele terrein met overige gebouwen wordt door verhuurder/ eigenaar stapsgewijs opgeknapt. De voor verhuur aanboden bedrijfsruimte wordt verhuur klaar gemaakt waarbij voorzien van een algehele schilderbeurt en wordt in- en extern opgefrist.

BESTEMMINGSPLAN:
Toegestaan zijn bedrijven die vallen binnen de milieucategorie 2 tot 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten gemeente Geertruidenberg.
Bij interesse willen wij u verzoeken contact op te nemen met de betreffende makelaar om uw beoogde werkzaamheden te bespreken en te bekijken of dit bestemmingsplan technisch mogelijk is. Toetsing van bedrijfsvestiging ligt bij de gemeente.

LIGGING/ BEREIKBAARHEID:
De Gemeente Geertruidenberg (kernen Geertruidenberg, Raamsdonksveer en Raamsdonk) is centraal gelegen. Provincie Noord-Brabant en op korte afstand van Zuid-Holland en Utrecht. De ligging op het ‘knooppunt Hooipolder’ zorgt voor goede verbindingen naar de A16, A27 en A59.
Geertruidenberg is een gemeente met ongeveer 21.500 inwoners verdeeld over 3 kernen. De gemeente Geertruidenberg beschikt over ruim 360 hectare bedrijventerrein verdeeld over 4 bedrijventerreinen; Dombosch en De Pontonnier in Raamsdonksveer, Donge oever / Amerkant en Gasthuiswaard in Geertruidenberg.

INDELING/ OPPERVLAKTE:
Het gehuurde maakt deel uit van een open "bedrijfsterrein" waarbij gezamenlijk ondernemen een kernwaarde is. Het geheel is omheind met een hekwerk waarbinnen het gehuurde onderdeel is van de gezamenlijke opstallen/ overige toekomstige ondernemers.

Het beschikbare vloeroppervlak bedraagt totaal ca. 735 m² bedrijfs-/kantoorruimte, onderverdeeld in:
- ca. 470 m² bedrijfsruimte
- ca. 60 m² inpandige kantoorruimte op de begane grond (4 kantoren)
- ca. 90 m² wasplaats
- ca. 75 m² entresolvloer (boven de kantoren)
- ca. 40 m² overige ruimte

PARKEREN:
In nader overleg

VOORZIENINGEN:
Het kantoorgebouw beschikt o.a. over:
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten;
- Keuken;
- Dubbele toiletgroep;
- Centrale Verwarming.

KADASTRAAL:
Gemeente: Oosterhout
Sectie: A
Nummers: 3986
Grootte: 11.420 m² (gedeeltelijk)

HUURVOORWAARDEN

SERVICEKOSTEN:
N.v.t.

HUURPRIJS:
Vanaf € 27.000,- per jaar excl. btw

HUURPERIODE:
5+5 optiejaren

HUURBETALING:
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

INDEXERING:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

OPLEVERING:
In overleg

BTW:
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

ZEKERHEIDSTELLING:
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW).

OVEREENKOMST:
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring verhuurder/ eigenaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 27.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1955 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 660 m² Perceeloppervlakte 11420 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 60 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Logistieke functie
Ja
Oppervlakte
600 m²
Vrije overspanning
18 m
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
60 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
10000 m²
Prijs
€ 15,-
BTW belast
Ja

Plattegronden

Centraleweg 14 - 1 in Geertruidenberg 4931 NB

Download PDF

360° Foto's

Route van naar Centraleweg 14 - 1, 4931 NB Geertruidenberg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.