Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Centraleweg 14 3* in Geertruidenberg 4931 NB

Centraleweg 14 3*

4931 NB Geertruidenberg
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Verbrugge Makelaardij biedt u op deze unieke locatie in Geertruidenberg, naast de "Donge Centrale" zelfstandige bedrijfsruimte aan verdeeld over 3 verdiepingen. Iedere verdieping heeft circa 600 m² vvo vloeroppervlak. Het geheel is thans nog in de originele staat waarbij er gerenoveerd zal gaan worden in samenspraak met de nieuwe huurders. Het aantal toe te wijzen parkeerplaatsen is in nader...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1800 m² In units vanaf 600 m²
Lees meer

Omschrijving

Verbrugge Makelaardij biedt u op deze unieke locatie in Geertruidenberg, naast de "Donge Centrale" zelfstandige bedrijfsruimte aan verdeeld over 3 verdiepingen. Iedere verdieping heeft circa 600 m² vvo vloeroppervlak. Het geheel is thans nog in de originele staat waarbij er gerenoveerd zal gaan worden in samenspraak met de nieuwe huurders. Het aantal toe te wijzen parkeerplaatsen is in nader overleg.

Het gehele terrein met overige gebouwen wordt door verhuurder/ eigenaar stapsgewijs opgeknapt. Zie de plattegronden voor een indicatie van de beoogde indeling.

BESTEMMINGSPLAN:
Toegestaan zijn bedrijven die vallen binnen de milieucategorie 2 tot 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten gemeente Geertruidenberg.
Bij interesse willen wij u verzoeken contact op te nemen met de betreffende makelaar om uw beoogde werkzaamheden te bespreken en te bekijken of dit bestemmingsplan technisch mogelijk is. Toetsing van bedrijfsvestiging ligt bij de gemeente.

LIGGING/ BEREIKBAARHEID:
De Gemeente Geertruidenberg (kernen Geertruidenberg, Raamsdonksveer en Raamsdonk) is centraal gelegen. Provincie Noord-Brabant en op korte afstand van Zuid-Holland en Utrecht. De ligging op het ‘knooppunt Hooipolder’ zorgt voor goede verbindingen naar de A16, A27 en A59.
Geertruidenberg is een gemeente met ongeveer 21.500 inwoners verdeeld over 3 kernen. De gemeente Geertruidenberg beschikt over ruim 360 hectare bedrijventerrein verdeeld over 4 bedrijventerreinen; Dombosch en De Pontonnier in Raamsdonksveer, Donge oever / Amerkant en Gasthuiswaard in Geertruidenberg.

Hoogte maten:

Kelder: 208 cms (+32 cms)

BG: 375 cms (+42 cms)

1e: 288 cms (+42 cms)

2e: 313 cms (+24 cms)

PARKEREN:
In nader overleg

VOORZIENINGEN:
Nog aan te brengen.

KADASTRAAL:
Gemeente: Oosterhout
Sectie: A
Nummers: 3986
Grootte: 11.420 m² (gedeeltelijk)

HUURVOORWAARDEN

SERVICEKOSTEN:
N.t.b.

HUURPRIJS:
Op aanvraag.

HUURPERIODE:
In overleg.

HUURBETALING:
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

INDEXERING:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

OPLEVERING:
In overleg

BTW:
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

ZEKERHEIDSTELLING:
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW).

OVEREENKOMST:
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring verhuurder/ eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1950 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1800 m² Vrije hoogte 400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 600 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. wordt in overleg gerenoveerd Onderhoud buiten toel. wordt in overleg gerenoveerd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet
Oppervlakte
1800 m²
In units vanaf
600 m²
Vrije hoogte
400 cm
Route van naar Centraleweg 14 3*, 4931 NB Geertruidenberg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen